Ronaldo objasnio što se događa Realu!

I Jose Mourinho i Cristiano Ronaldo nisu skrivali razočaranje slabim otvaranjem sezone u španjolskom nogometnom prvenstvu. 'Nismo još u najboljem stanju fizički...'.

20.8.2012.
17:48
VOYO logo

Real je u nedjelju na Santiago Bernabeuu odigrao tek 1-1 protiv Valencije, dok je istovremeno Barcelona, njihov najveći rival, s lakoćom na svom Camp Nou savladala Real Sociedad s 5-1. "Očekujem više od svoje momčadi. Prošle godine je bio Guaita (bivši vratar Valencije), a ove godine je Diego Alves taj koji je spasio Valenciju. Nismo odigrali sjajnu utakmicu, ali napravili smo više nego dovoljno za pobjedu. Alves je bio u svom najboljem izdanju i imao je nekih sjajnih obrana. Da smo igrali bolje, stvorili bismo više prilika", rekao je Mourinho.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xsx9rm "Uvijek želimo pobijediti i nismo zadovoljni remijima. Nismo mogli izgubiti ovu utakmicu jer naši protivnici nisu stvarali prilike", dodao je u svom stilu Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristiano Ronaldo je, pak, bio konkretniji... "Nismo još u najboljem stanju fizički. Ali to je normalno. Bit ćemo bolji. Pokušavali smo sve, ali tek moramo dosegnuti naš maksimum. Šteta što smo primili gol, ali dali smo sve od sebe za pobjedu. Stvorili smo puno prilika, ali nije bilo suđeno", komentirao je Ronaldo, koji protiv Valencije nije uputio niti jedan udarac u okvir gola. Real sljedeći izazov ima već u četvrtak na gostovanju kod Barcelone u prvoj utakmici Španjolskog superkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo