NIJE BILO 'SIUUU' / Ronaldo nakon dugo godina nije proslavio gol onako kako to inače radi. Sada je stiglo i objašnjenje zašto

Image
Foto: Profimedia

Ovaj 700. gol je proslavio tako što je zažmirio, zabacio glavu u nazad i prekrižio prste na prsima

11.10.2022.
17:33
Profimedia
VOYO logo

Nekada najbolji igrač svijeta, Cristiano Ronaldo, zabio je proteklog vikenda svoj prvi ovosezonski gol u Premier ligi i bio mu je to čak 700. gol u karijeri. Pogodak je zabio Evertonu i u toj su utakmici slavili, ali zanimljivi je kako Ronaldo ovaj gol nije proslavio onako kako to inače radi.

Ronaldo je godinama unazad svoje glove slavio uz onaj skok i povik "siu". No, ovaj 700. gol je proslavio tako što je zažmirio, zabacio glavu u nazad i prekrižio prste na prsima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su se pitali o čemu je riječ, a sada je stiglo objašnjenje na službenim stranicama kluba. Ronaldo je na toj utakmici ušao kao zamjena za ozlijeđenog Martiala, a pojašnjenje je ovakvo.

Image

Zašto je tako slavio?

"Sad možemo otkriti da je Ronaldova proslava gola bila interna šala obezvrjeđivanja sebe sa svojim suigračima, kojom je istaknuta jaka povezanost igrača u momčadi Erika ten Haga. Cristiano je poznat po tome što brine o sebi i osigurava da je uvijek u najboljem mogućem stanju, što naravno uključuje sate napornog rada na terenu za trening i u teretani", stoji u objašnjenju pa se nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To uključuje i odmor u pravim trenucima i osiguravanje toga da ima dovoljno sna kojim si pomaže u oporavku: već prije je objavljeno da Ronaldo drijema nekoliko puta dnevno! Njegovo slavlje kod Evertona bila je imitacija položaja u kojem spava dok putuje s momčadi, što nije prošlo nezapaženo kod njegovih suigrača koji su željni učiti od njega", otkrili su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo