RONALDO JE NEDAVNO PUKAO I IZREKAO NEDOPUSTIVO: / Kaže da je samo jedan igrač dostojan igrati s njim, pa udara po Juventusu

Image
Foto: Profimedia

Tvrde kako je Ronaldu pukao film te da se požalio da u Juventusu nema s kime igrati

28.12.2019.
18:27
Profimedia
VOYO logo

Nedavno je Cristiano Ronaldo po tko zna koji put pokazao kako je zaista ne zna podnijeti poraz. Dogodilo se to nakon finala Superkupa Italije u kojem je njegov Juventus poražen od Lazija. Ronaldu je ovo bilo prvo finale koje je izgubio nakon čak 12 finala za redom u kojima je izlazio kao pobjednik i bilo mu je ovo prvo izgubljeno u dresu Juventusa.

Posljednji je put Ronaldo izgubio finale prije čak šest i pol godina kada je s Real Madridom izgubio od Atletica s 2:1 u finalu Kupa Kralja. Sada, nakon poraza od Lazija, Ronaldo je napravio scenu na dodjeli medalja. Čim je primio medalju odmah ju je skinuo i sakrio te se nezadovoljno uputio prema svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Juventus vs Spal on September 28, 2019 at the Juventus stadium in Turin., Image: 473978146, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP, Andreas SOLARO

Nedopustive izjave

No, to nije toliko skandalozno kao ono što piše španjolski portal Defensa Central. Oni, naime, tvrde kako je Ronaldu pukao film te da se požalio, prijateljima u Italiji, da u Juventusu, pazite sada ovo, nema s kime igrati. Kazao je, navodno, kako mu nedostaju veliki igrači poput Luke Modrića, Tonija Kroosa, Sergija Ramosa, Karima Benzeme te da u Juventusu ima samo jedan nogometaš koji je dostojan igrati s njime, a to je Argentinac Paulo Dybala.

Navodno se još žalio kako u Juventusu ne rade dobar marketinški posao te da bi se trebali ugledati na njegov bivši klub Real Madrid. Ako je Ronaldo zaista izjavio ovo, onda to spada u onu sferu nedopustivog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo