čovjek s misijom / Ronaldo jača 'Staru damu' bivšim suigračima: Nakon Marcela, 'napikirao' i kolumbijsku zvijezdu?

Image
Foto: AP Images

Osim Marcelom, Cristiano Ronaldo navodno želi ojačati Juventus još jednim bivšim suigračem iz Reala

5.2.2019.
18:01
AP Images
VOYO logo

Sve su glasnija nagađanja kako bi se Juventus idućeg ljeta mogao pojačati lijevim bekom madridskog Reala, Brazilcem Marcelom

Najveći katalizator tom mogućem transferu je Marcelov bivši suigrač iz Reala i dobar prijatelj Cristiano Ronaldo, koji je proteklog ljeta dres europskog prvaka zamijenio onim torinske Stare dame. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A prema pisanju španjolske Marce, Ronaldo nastavlja misiju jačanja Juventusa svojim bivšim suigračima. Nakon Marcela Portugalac je navodno 'napikirao' Kolumbijca Jamesa Rodrigueza, koji je još uvijek član Reala, a trenutno se nalazi u posljednjim mjesecima dogovorene dvogodišnje posudbe u Bayernu iz Münchena kod našeg Nike Kovača. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli mjesec u medijima se pojavila informacija kako agent Kolumbijca razgovara sa sportskim direktorom Juventusa Fabiom Paraticijem oko mogućeg transfera Jamesa,a sudeći prema pisanju Marce, priča sve više dobiva na težini. Ronaldo je navodno telefonski razgovarao s Jamesom i pokušao ga nagovoriti da mu se pridruži u svlačionici talijanskog prvaka. 

Bivši veznjak Porta i Monaca proveo je tri sezone u Realu, no nikad nije postao standardan član udarne postave, a sličnu situaciju proživljava i u aktualnom njemačkom prvaku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo