UF, GADNO / Ronaldo dobio novu šamaričnu. Pogledajte koji ga je europski velikan sad otpilio: 'Dolazi nam Cristiano u siječnju?'

Image
Foto: Profimedia

Engleski mediji povezuju Ronalda, ponovo, s velikim brojem klubova i najčešće se spominje Chelsea, ali u igri je sve do sada bio i Napoli

27.10.2022.
14:25
Profimedia
VOYO logo

Nekada najbolji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo, vrlo vjerojatno napušta Manchester United u siječnju. Portugalac je izgubio mjesto u prvoj postavi i još se posvađao s trenerom Erikom ten Hagom jer nije htio ući u igru kao zamjena.

Engleski mediji povezuju Ronalda, ponovo, s velikim brojem klubova i najčešće se spominje Chelsea, ali u igri je sve do sada bio i Napoli. Napoli ima dovoljno novca da Ronaldu osigura uvjete kada je u pitanju plaća, ali isto tako Talijani će igrati Ligu prvaka, što je Cristijanu vrlo važan segment.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Međutim, Napoli je sada demantirao navode da se interesiraju oko Ronalda.

"Dolazak Ronalda u siječnju? Ne, mi nećemo potpisivati nikoga u siječnju. Ne trebamo ništa mijenjati u ovoj momčadi, super nam ide i ne planiramo nikakva dovođenja", izjavio je Cristiano Giuntoli, direktor Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo