SAD MU JE ŽAO / Ronaldo poručio da je igrao u krivo vrijeme pa otkrio tko su po njemu najbolji napadači: 'Haaland nema nešto što imaju njih dvojica'

Image
Foto: Profimedia

Legendarni brazilski napadač, jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa, Ronaldo komentirao je trenutnu situaciju u nogometu pa otkrio to su po njemu najbolji napadači na svijetu

1.2.2022.
22:14
Profimedia
VOYO logo

Luis Nazario de Lima, poznatiji kao Ronaldo, prije dvadesetak godina žario je i palio nogometnim travnjacima, a mnogi će reći da je u pitanju jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa.

Naravno, da nije bilo velikih problema s ozljedama, Ronaldo bi imao i veću karijeru nego što je imao. Svojim potezima izluđivao je protivnike i oduševljavao navijače, a u razgovoru s Marcom je otkrio tko je po njemu trenutno najbolji napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruki osvajač Svjetskog prvenstva, bivši igrač Real Madrida, Barcelone, Intera i Milana bio je jasan u svom odabiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolega Realovac - najbolji

Ako se pita 'brazilskog' Ronalda, najbolji napadač na svijetu je Karim Benzema, odmah iza njega je Robert Lewandowski, dok je treći Erling Haaland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda je i najviše pričao o najmlađem od trojice, Haalandu. Iako je Norvežanin postigao 129 pogodaka u 173 utakmice, Ronaldo mu je pronašao manu:

"Benzema je broj jedan, ali je Lewandowski jako blizu. Haaland će postati sve bolji i bolji, možda jednog dana bude i broj jedan, ali trenutno nema tehniku kao Benzema i Lewandowski", poručio je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Birane riječi o Mbappéu

Potom se osvrnuo i na Kyliana Mbappéa, koji će od ljeta postati igrač Real Madrida:

"On je iznimno jak, ima nevjerojatnu brzinu i hladnoću u završnici. To će ga jednog dana dovesti do toga da postane najbolji na svijetu", a potom se našalio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I pročitao sam negdje da će zarađivati 50 milijuna eura godišnje…Čini mi se da sam igrao u krivo vrijeme", poručio je kroz smijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogomet je industrija koja postaje sve veća i jača, tako da je logično da zvijezde zarađuju sve više i više novaca. To je tako danas zato što je bilo igrača koji su ih inspirirali, igrači poput nas", zaključio je.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo