'Ovo je sranje! Imamo dvije godine za izbjeći poniženje!'

Legenda brazilskog nogometa, Romario, nazvao je trenutni Selecao sranjem, te pozvao ljude u savezu da razmisle o postavljanju trenera Flamenga Joela Santane za izbornika.

18.4.2012.
18:01
VOYO logo

Romario nikada nije imao problema reći što zaista misli o reprezentaciji ili nogometnom savezu Brazila, čijeg je bivšeg predsjednika Ricarda Teixeiru poistovjećio sa zloćudnom bolešću (rak), ali je u razgovoru za O Diju ipak možda malčice pretjerao.

"Trenutna reprezentacija je sranje! Bilo bi joj teško proći i prvi krug Svjetskog prvenstva. Čak je i aktualni predsjednik saveza (Jose Maria Marin) već izjavio da izbornik reprezentacije na Svjetskom prvenstvu 2014. godine neće biti isti kao današnji. Imamo dvije godine da posložimo momčad kako ne bismo doživjeli totalno poniženje", rekao je Romario koji na funkciji izbornika vidi trenutnog trenera Flamenga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto Joel Santana nije izbornik? Je li možda zato što još uvijek korsiti ploču i kredu kada objašnjava svojim igračima taktiku? Danas hrpa trenera koristi laptope, a momčadi su im svejedno sranje."

Romario je odigrao 70 utakmica za brazilsku vrstu, a pritom je postigao 55 pogodaka. Jedino su Pele i Ronaldo postigli više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo