ROG U NAPOLIJU U ČETVRTAK: / Poznata je vrijednost transfera i koliko će zarađivati u talijanskom viceprvaku

Image

Vezni igrač zagrebačkog Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije Marko Rog trebao bi u četvrtak obaviti liječnički pregled koji prethodi potpisu ugovora s talijanskim viceprvakom Napolijem.

23.8.2016.
8:01
VOYO logo

Informaciju prenosi nogometni portal Football-Italia.net najavljujući tako rasplet priče koja traje cijelo ljeto.

Poznato je, naime, da je Rog već dugo želja Napolijevih čelnika koji su se klubu iz Maksimira službeno obraćali već i ranije, a jedna od ideja bila im je dovođenje Marka Pjace u paketu s Rogom za 32,5 milijuna eura. Hrvatski nogometni prvak prodao ih je na različite adrese, pa tako Pjaca već sakuplja minutažu u talijanskom prvaku Juventusu, a Rog će, očito je, uskoro nastaviti raditi isto u dresu talijanskog doprvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istom tekstu kazuje se da bi 21-godišnji hrvatski nogometaš treba stići na posudbu vrijednu 1,5 milijuna eura, a da bi se Napoli njom obavezao i na kupnju za 13,5 milijuna eura na kraju aktualne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Rog već dogovorio osobne uvjete suradnje s talijanskim klubom, a izvor otkriva da bi trebao primati oko 800,000 eura po sezoni kroz sljedećih pet godina.

Drugačiji informaciju nudi 24sata.hr u čijem se tekstu tvrdi da Rog ostaje u Dinamu kako bi zadržao status reprezentativca koji bi mogao izgubiti zasjedne li na klupu u Napoliju. "Odlaskom u Napulj i mjestom na klupi za rezervne igrače Rog bi vjerojatno izgubio i mjesto na popisu kod Ante Čačića", tvrdi se uz zaključak da je "Rogu, čini se, ostanak najizglednija opcija".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo