ROG I SLUŽBENO U NAPOLIJU, PREDSJEDNIK KLUBA ODUŠEVLJEN: / 'On je sjajan igrač'

Image

Marko Rog je novi igrač Napolija, objavljeno je na službenoj stranici aktualnog talijanskog doprvaka.

29.8.2016.
18:58
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac potpisao je za Napoli na pet godina, a Dinamo kojeg je uveo u Ligu prvaka bi trebao dobiti 16,5 milijuna odštete. Uz bonuse, transfer Roga se penje na 18 milijuna eura.

MARKO ROG VIŠE NIJE IGRAČ DINAMA! Zvijezda

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon uspješno obavljenog liječničkog pregleda, konačno možemo objaviti kako smo doveli još jednog sjajnog igrača. On će nam jako obogatiti vezni red što će otvoriti treneru Mauriziju Sarriju niz dodatnih opcija. Marko Rog može igrati igrati i u veznom redu s dva ili tri igrača. Dobro nam došao, Marko", napisao je predsjednik Aurelio De Laurentiis na svom Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rog bi u Napulju trebao zarađivati 1,3 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan što odlazim u tako veliki klub i talijansku ligu, ali s druge strane nije mi lako otići iz Dinama i Zagreba. Proveo sam ovdje krasnu godinu, osvojili smo duplu krunu, igrali Ligu prvaka i sada ponovili taj fantastičan uspjeh. Svojim sada već bivšim igračima želim puno sreće u nastavku sezone", rekao je Rog i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se mene tiče, jedva čekam priključiti se novoj momčadi, ovo je veliki korak u mojoj karijeri i siguran sam da ću pomoći klubu u ostvarivanju ciljeva. Hvala Dinamu, navijat ću njih, ali moja sadašnjost i budućnost je plavi dres drugog kluba.

Rog bi u Napoliju trebao imati plaću od 1,3 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo