RODGERSU JE ISTEKAO ROK: / Liverpool traži novog trenera, ovo su kandidati

Image
Foto: AFP

Remi na Anfieldu protiv skromnog Norwicha mogao bi biti "jezičac na vagi" koji će presuditi sudbini Brendana Rodgersa na Liverpoolovoj klupi. Tek je prošlo šest kola, a Redsi su na 13.

21.9.2015.
12:47
AFP
VOYO logo

Rodgers je rodonačelnik trenerske vrste u kojoj nije važno koliko imaš trofeja, nego koliki profit donosiš klubu. Vlasnici su zadovoljni, ali navijači silno iziritirani. A navijači donose zaradu, pa će vlasnik John W. Henry, možda i razmisliti o Rodgersovoj smjeni. U njegovoj je eri klub potrošio 540 milijuna eura, ali na Anfieldu nema trofeja. Na naslov engleskog prvaka čeka se već 25 godina.

Klopp, Ancelotti, zašto ne i Bilić

Mediji su već i pronašli Rodgersovog nasljednika. Velika želja, ne samo Liverpoola je bivši Borussijini trener Jürgen Klopp, koji je uzeo studijsku godinu odmora. Zanimljiv je i Carlo Ancelotti koji je također slobodan, nakon otkaza u madridskom Realu. Ronald Koeman odličan je na klupi Southamptona, ali to je premali klub za njegove ambicije. Od Nizozemaca se još spominje i Frank De Boer koji uspješno vodi Ajax, ali nema iskustvo vođenja momčadi u Premier ligi. Tu je i Garry Monk, trener Swanseaja koji ima odličan omjer protiv jačih klubova. Čudno da se nitko nije sjetio Slavena Bilića, koji radi sjajan posao u West Hamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači traže Rodgersov otkaz

A navijači na Twitteru preklinju klub da konačno otpusti Rodgersa...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo