Arsenal u panici: 'Dugo sam razmišljao i donio odluku'

Kapetan i najbolji nogometaš engleskog kluba Arsenal, Robin van Persie, otkrio je nakon višetjedne šutnje da neće produljiti ugovor s Topnicima.

4.7.2012.
21:35
VOYO logo

Najbolji strijelac Arsenala i Premier lige prošle sezone obavijestio je navijače putem svoje službene internetske stranice da neće produljiti ugovor, jer mu je sastanak s menadžerom Arsenom Wengerom, početkom godine, otvorio oči te je shvatio da klub ne ide u onom smjeru u kojem bi on to želio.

"Ja sam osobno imao sjajnu sezonu, ali golovi su postignuti da bi se osvajali trofeji i da bi se klub vratio na staze stare slave. Uz dužno poštovanje prema gospodinu Wengeru, upravi i navijačima, ne želim produljiti ugovor s Arsenalom. Na sastanku s Arsenom sam shvatio da se naša mišljenja po mnogočemu razlikuju i da se ne slažemo u ideji u kojem bi smjeru klub trebao ići da bi osvajao trofeje. Dugo sam razmišljao i donio odluku da neću produljiti ugovor", stoji u priopćenju Van Persieja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova vijest uzbudit će zasigurno klubove diljem Europe, jer je Nizozemac velika želja nekolicine njih, uključujući bogati Manchester City. Van Persie je samo prošle sezone u svim natjecanjima tresao protivničke mreže 37 puta. U Premier ligi je postigao 30 golova u 33 utakmice čime je zaslužio naslov najboljeg igrača prošle sezone u Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo