Kakav transfer: Ludi Rus ruši rekord u 'bacanju novca'?

Roberto Carlos, nekadašnji legendarni nogometaš Real Madrida i brazilske reprezentacije, a aktualni direktor u Anži Mahačkali, izjavio je kako bi njegov klub mogao dovesti Waynea Rooneyja...

26.10.2012.
8:36
VOYO logo

Anži je prošle godine u svoje redove doveo Kamerunca Samuela Eto'a i učinio ga najplaćenijim nogometašem današnjice (zarađuje 3,5 milijuna kuna tjedno), a otad se konstantno dovodi u vezu potencijalnog potpisivanja najvećih imena svjetskog nogometa.

Carlos vjeruje kako će Anžijev vlasnik, ruski milijarder Sulejman Kerimov, nastavljati investirati velik novac u klub, a napadač Manchester Uniteda visoko kotira na popisu želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rooney? Zašto ne? On je jedan od najboljih nogometaša svijeta i svaka bi momčad bila sretna da ga ima. On je i dalje vrlo mlad igrač, ali naravno da ne mogu reći kada i da li će se to ikad dogodit",rekao je Carlos za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kerimov je sposoban za svašta. Ako vlasnik Anžija poželi nekoga kupiti, onda će to i pokušati učiniti. Ali mi pokušavamo i promijeniti imidž kluba. Nije sve u novcu. Naravno da ćemo i dalje kupovati dobre igrače, ali ne samo internacionalce. Želimo potpisati i dobre ruske igrače koji nisu toliko skupi".

Rooneyjevu vrijednost Transfermarkt procjenjuje na 65 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo