TEŠKA SITUACIJA / Robert Prosinečki govorio o bolnoj realnosti nakon novog poraza: 'Bojim se da neće biti vremena...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Rudeš je nakon četiri kola zadnja momčad na ljestvici bez ijednog osvojenog boda

13.8.2023.
8:40
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

U prvoj utakmici 4. kola HNL-a Varaždin je u subotu kao domaćin svladao Rudeš s 2-0 (0-0).

Iako je Varaždin vodio sa 2-0 i 2. kolu protiv Slavena Belupa i u 3. kolu protiv Lokomotive, a na kraju iz tih dvoboja osvajao samo po bod, protiv Rudeša domaći nisu dopustili da još jednom ispuste dva gola prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždin je s ova tri boda stigao na treće mjesto ljestvice sa šest bodova, koliko imaju i vodeća Rijeka, drugi Osijek i četvrti Hajduk. No, Varaždin je odigrao četiri susreta, Rijeka tri, a Osijek i Hajduk samo po dva. Rudeš je, pak, i dalje na dnu bez bodova.

Trener Rudeša, legendarni Robert Prosinečki nakon utakmice podijelio je svoja razmišljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno nije ugodno, jer ovo je četvrti poraz u nizu. Dobro smo izgledali prvo poluvrijeme. Imali smo dvije stopostotne šanse i ne zabijemo. Dojma sam da bi sve bilo drugačije da smo poveli jer ovako su igrači bili u grču i kad smo primili prvi gol oni su jednostavno potonuli. Drugi gol nas je baš zabetonirao", rekao je Prosinečki pa dodao:

"Mlada smo momčad koja ima samo dva igrača s iskustvom igranja prve lige. Ekipa smo koja je u četiri kola igrala jako dobro, ali je sve izgubila. Ti mladi igrači sazrijevaju i rastu, ali bojim se da neće biti vremena za to. Slijede nam analize, razgovori i idemo podići ekipu za iduću utakmicu protiv Hajduka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo