Legenda Manchestera skeptična / Rio Ferdinand ne vidi Lovrena u prvom sastavu Liverpoola: "Neće igrati kad su tu Gomez i Van Dijk"

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Dejan Lovren na kraju prošle sezone odigrao je na vrhunskom nivou. S Liverpoolom je ubilježio odlične nastupe u Ligi prvaka, a s reprezentacijom uzeo svjetsko srebro te bio stup naše obrane.

20.9.2018.
13:04
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Osim onih pravosudnih, Dejan Lovren mogao bi i po povratku od ozlijede imati problema i u ponovnom nametanju u prvu postavu Liverpoola. Tako bar tvrdi legenda engleskog nogometa Rio Ferdinand, prenosi Sportnet.

"Lovren neće igrati kada su zdravi i Gomez i Van Dijk.", rezolutno je rekao Ferdinand koji je vrhunac svoje karijere proveo u Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren na kraju prošle sezone odigrao je na vrhunskom nivou. S Liverpoolom je ubilježio odlične nastupe u Ligi prvaka, a s reprezentacijom uzeo svjetsko srebro te bio stup naše obrane. Ipak, Liverpool je pokazao ove sezone da i bez njega u sastavu može nanizati odlične rezultate.

U šest dosad odigranih natjecateljskih utakmica "crvena vojska" Jurgena Kloppa upisala je samo pobjede, a najviše se ističu ona protiv Tottenhama u engleskom prvenstvu te protiv moćnog PSG-a u prvom kolu Lige prvaka. Umjesto Lovrena na mjestu stopera odigrao je Joe Gomez kojem je izostanak našeg reprezentativca idealna prilika da se nametne kao stalno rješenje za Kloppa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo