RIJEŠENO PITANJE BUDUĆNOSTI SETIENA I MESSIJA: / Šef Barce prekinuo sva nagađanja i dao odgovor na pitanje svih pitanja

Image
Foto: Profimedia

Bilo je puno govora oko njihove sudbine na Camp Nou

7.7.2020.
11:20
Profimedia
VOYO logo

Nakon što su izgubili vrh tablice puno je bilo govora da će Barcelona smijeniti trenera QuiqueaSetiena. Kao prvi kandidat za njegov posao glasio je Xavi. Međutim u ponedjeljak je stigla vijest da on neće preuzeti Blaugranu budući da je potpisao novi jednogodišnji ugovor s katarskim prvoligašem Al-Saddom. A nakon toga čini se da je došlo do potpunog preokreta na Camp Nou.

“Quique će ostati. Sretan sam napretkom iako smo puno utakmice remizirali. Momčad je u posljenjdim susretima bila puno bolja i nadam se da će tako ostati. Ako ne osvojimo prvenstvo još smo u bobi za Ligu prvaka. Ne žalim što smo Valverdea smijenili. Svlačionici je bio potreban novi impuls. Setien ima Barcin DNA. Donio je nove vjetrove i nove ideje i jako puno radi”, poručio je predsjednik kluba JosepMariaBartomeu za RAC1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Josep Maria Bartomeu

Osvrnuo se i na budućnost Lionela Messija nakon što se prije nekoliko dana pojavila vijest da je razočarani Argentinac prekinuo pregovore oko novog ugovora.

“Naša je obaveza potpisati s Messijem novi ugovor. Pred njim je još puno igračkih godina. Leo je puno puta rekao da se želi umiroviti u Barceloni i ne sumnjam da će tako biti. I ne dok sam predsjednik nego netko drugi”, jasno je poručio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo