FOTO: / Rijeka usred Zagreba u samo 16 minuta demonstrirala silu

Nogometaši Zagreba u 1. kolu hrvatskog prvenstva nisu uspjeli prirediti iznenađenje.

20.7.2014.
20:47
VOYO logo

Već u 7. Kramarić je zabio pogodak, ali sudac je poništio pogodak zbog zaleđa. Nastavili su gosti pritiskati, u 23. minuti stigla je i nova prilika, Ajayi je opalio s 25 metara udaljenosti, Livaković je ipak na mjestu.

Nova velika prilika za Riječane stigla je četiri minute poslije, Ajayi je odlično probio stranu, ubacio za Kramarića kojem udarac s nekoliko metara ponovno brani vratar Zagrebaša. Domaći do kraja poluvremena nisu stvorili ni jednu pravu priliku, ali su uspjeli sačuvati mrežu netaknutom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah u nastavku šok za Rijeku. U 48. minutu Gabrijel Boban uspio je pobjeći obrani gostiju i sjajnim udarcem pogodio mrežu Vargića. No, nisu se dečki s Kantride obeshrabrili, dapače, krenuli su još žešće. I samo sedam minuta poslije stiglo je izjednačenje. Ponovno je darmar u obrani Pjesnika napravio Ajaya, Šehiću nije preostalo ništa nego da ga sruši, a sudac je pokazao na bijelu točku. Precizan je bio Kramarić.

U 64. minuti gosti su došli do vodstva, odlično je ubacio Kvržić, a u petercu se najbolje snašao Ajayi koji je bez problema pogodio za 1:2. Konačan udarac Rijeka je domaćinima zadala u sedam minuta kasnije. Fantastični danas Ajaya proigrao je Kramarić, ovaj izašao sam pred Livakovića i spretno ga matirao i postogao svoj drugi pogodak na utakmici te postavio konačnih 1:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo