FOTO: / Veliki preokret Rijeke i šou Kramarića

U prvoj utakmici polufinala Hrvatskog kupa Rijeka je na Kantridi slavila protiv Istre sa 2:1. U dvije minute za veliki preokret dva je pogotka zabio Andrej Kramarić.

19.3.2014.
22:19
VOYO logo

Iako je Istra prije samo tri dana primila porciju na Maksimiru od Dinama (6:0), nogometaši Igora Pamića dobrano su namučili favoriziranu Rijeku.

Šok odmah na startu. U devetoj minuti Puljani su poveli pogotkom Radonjića. Rijeka se do poluvremena mučila, imala nekoliko izglednih prilika, ali domaći nikako nisu uspjeli svladati gostujućeg vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je u nastavku pravi šou napravio Andrej Kramarić, koji je u samo dvije minute napravio preokret i Rijeci osigurao minimalnu prednost za uzvrat. Prvo je u 59. minuti nakon ubačaja Mujanovića opalio je Moises, obranio je Lovrić, lopta se odbila do Kramarića koji je posprema u mrežu.

Dvije minute poslije, Brezovec je izveo slobodan udarac, pronašao samog Kramarića na drugoj vratnici, a ovaj zabija svoj drugi pogodak. Rijeka će tako na uvrat otići s prednošću od 2:1, a onaj tko prođe u finale automatski će sljedeće sezone izboriti nastup u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, drugi polufinali par su Dinamo i Slaven, a Modri su u prvoj utakmici u Koprivnici pobijedili s 2:0 i šanse da Slaven izbori finale gotovo su nikakve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo