RIJEKA SE NE BOJI DINAMA: / 'Ne možemo dočekati da počne drugi dio sezone'

Image

Nogometaši Rijeke vratili su se u srijedu u Hrvatsku. Pripreme u Portugalu bile su vrlo uspješne, okrunjene osvajanjem Atlantic Cupa, i vodeća momčad HNL-a spremna dočekuje nastavak prvenstva.

9.2.2017.
15:33
VOYO logo

"Uvjeti su bili sjajni. U Rijeci je bilo dosta teško trenirati zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta. U Portugalu je bilo sjajno i ne možemo se na ništa požaliti", otkrio je Alexander Gorgon za službenu klupsku stranicu.

'Na vrlo visokoj smo razini'

Nogometaši Matjaža Keka u tri su utakmice upisali tri pobjede (Aarhus, Djurgardens, Jablonec), postigavši pritom sedam, a ne primiviši niti jedan pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igra koju smo prikazali u Portugalu je možda i najbolja priprema za drugi dio sezone. To je nešto što moramo nastaviti iz utakmice u utakmicu. Radilo se prijateljskim utakmicama, ali igrali smo protiv momčadi iz različitih država i mogli smo usporediti gdje smo u ovom trenutku. Mislim da smo svi mogli vidjeti da smo, kada pružamo ovakve igre, na vrlo visokoj razini", dodao je austrijski nogometaš.

'Još ima prostora za napredak'

Prema njegovom mišljenju, Rijeka još uvijek nije na najvišoj razini forme, ali to i ne čudi jer je do prve utakmice proljetnog dijela prvenstva, gostovanja kod Osijeka, ostalo još deset dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo još malo vremena do prve prvenstvene utakmice, ali dobro je da ima još mjesta za napredak jer prvenstvo će tek početi. Nije dobro kada prerano postigneš vrhunac forme jer čeka nas puno teških utakmica. Ne možemo dočekati da počne drugi dio sezone, pripreme su uvijek najteži period za igrače. Svi volimo igrati službene utakmice jer to donosi dodatnu satisfakciju da sve na čemu radiš možeš i pokazati. Svi jedva čekamo da počne", zaključio je Gorgon čija momčad će braniti šest bodova prednosti u odnosu na Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo