RIJEKA OPAKO ODGOVORILA DINAMU: / Jesenski prvak nije imao milosti prema niželigašu

Image

Rijeka je u prvoj pripremnoj utakmici za nastavak sezone u klupskom kampu s 5-1 pobijedila Bjelovar.

19.1.2017.
18:37
VOYO logo

Dinamo je jučer na pripremama u Poreču slavio protiv slovenskog NK Triglava 4-1. Bila je to prva utakmica za Modre u ovim zimskim pripremama. U četvrtak je i jesenski prvak Rijeka odigrao svoj prvi pripremni susret ove zime u kojem je uvjerljivo slavio, tako odgovorivši svom rivalu. Dvoboj se bio odigrao na pomoćnom igralištu u sklopu kampa HNK Rijeka.

DINAMO PREGAZIO TRIGLAV: Petev ima razloga za veselje zbog igrača u kojeg polaže nade u lovu na Rijeku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Franko Andrijašević nije igrao

Utakmica je bila odigrana po izrazito hladnom vremenu, a trener Rijeke Matjaž Kek u oba poluvremena na travnjak je izveo po jednu postavu kako bi dobio što bolju sliku trenutnih mogućnosti svojih igrača. Najbolji igrač Rijeke Franko Andrijašević nije igrao u ovoj utakmici.

Rijeka je povela već u šestoj minuti, Gorgon je izbacio Gavranovića koji je izbio sam pred vratara Junuzovića, zaobišao ga i poentirao za 1-0. Samo minutu kasnije Čeliković je ostao sam na sedam metara, ali udarac je otišao iznad grede, dok je pokušaj Vešovića u devetoj minuti prošao uz vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelovar u 29. minuti izjednačio

Uslijedio je zatim period utakmice bez prilika, a onda su gosti izjednačili. Bjelovar je u 29. minuti krenuo u kontru s viškom igrača u završnici, a Tominac nije propustio priliku i preciznim udarcem matirao Nevistića - 1-1.

Ipak, Rijeka je na poluvrijeme otišla s dva gola prednosti. U 37. minuti nakon kornera Gorgon je bio najviši - 2:1. U posljednjim trenucima prvog dijela Gavranović je proigrao Vešovića koji je lijepo poentirao udarcem lijevom nogom - 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku utakmice Rijeka je zaigrala u novom sastavu u kojem su priliku dobili mlađi igrači. Bilo je tu nekoliko prilika za riječke nogometaše, ali u dva navrata najbolje se snašao Ajayi koji je s dva pogotka (61', 79') okrunio dobru igru u drugom poluvremenu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka: Nevistić, Martić, Šofranac, Elez, Zuta, Čeliković, Bradarić, Vešović, Črnic, Gavranović, Gorgon.

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo