poziv svim navijačima / Nikad bliže povijesnom naslovu: riječka Armada brodovima putuje na vruće gostovanje u Puli

Navijači Rijeke svjesni su povijesne prilike pa se tako na sve moguće načine angažiraju ne bi li mobilizirali navijače i simpatizere kluba

18.4.2017.
11:26
VOYO logo

Rijeka sanja povijesni naslov prvaka. Naslov koji nikad nije bio bliže, osim možda neprežaljene 1999. godine, kad su u utakmici posljednjeg kola protiv Osijeka trebali pobjedu kako bi osigurali naslov, no susret je završio neriješenim rezultatom i naslovom se okitio Dinamo, tj. tadašnja Croatia. 

18 godina kasnije, Riječani su nikad odlučniji da priča ovaj put dobije sretan završetak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osam kola prije kraja imaju četiri boda prednosti pred Dinamom, a sljedeća prepreka na putu prema naslovu je gostovanje na Aldo Drosini protiv Istre. Istre koja je loše otvorila ligaško natjecanje, no u završnici sezone je porasla u formi i u posljednjih pet kola ubilježila je tri pobjede. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, međusobni susreti Istre i RIjeke predstavljaju tradicionalni vrući kvarnerski derbi koji gotovo nikad nije tek još jedna utakmica za bodove. 

Navijači Rijeke svjesni su povijesne prilike pa se tako na sve moguće načine angažiraju ne bi li mobilizirali navijače i simpatizere kluba da mu u ovom ključnom dijelu sezonu pruže potrebnu podršku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Klub navijača Armada Rijeka na svojoj Facebook stranici objavio kako organizira odlazak brodovima u Pulu na utakmicu 29. kola MaxTV Prve lige Istra 1961-Rijeka koja se igra u subotu od 19 sati!

Zainteresirani se mogu prijaviti od utorka do petka od 19 do 23 sata u prostorijama Kluba navijača Armada Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena putovanja za članove KN Armada iznosi 230kn, dok je za ostale 250kn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo