novi prvaci hrvatske / Riječani u deliriju: Rujevici dozvola za Ligu prvaka, Kek ostaje još tri godine?

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Iz Nyona je jutros u klub stigao dopis kako će nogometaši hrvatskog prvaka moći igrati utakmice lige prvaka na stadionu Rujevica

17.6.2017.
15:28
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Navijači novog hrvatskog prvaka NK Rijeke od danas imaju dva razloga više za slavlje.

Iz Nyona je jutros u klub stigao dopis kako će nogometaši hrvatskog prvaka moći igrati utakmice lige prvaka na stadionu Rujevica, što je dosad bilo pod velikim znakom upitnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petak popodne u klub je stigao važan dopis UEFA-e u kojem je potvrđeno da NK Rijeka i Stadion HNK Rijeka zadovoljavaju sve uvjete za nastup u svim fazama UEFA Champions League!", stoji u objavi na službenoj Facebook stranici kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kek ostaje još tri godine?

Druga sretna vijesti, ili bolje rečeno glasina, tiče se slovenskog dugogodišnjeg stratega na klupi Riječana. Matjaž Kek (55) sljedeći bi tjedan trebao potpisati novi trogodišnji ugovor sa hrvatskim prvakom s mogućnošću produženja za još dvije sezone, objavio je u subotu slovenski sportski dnevnik EkipaSN.

Bivši izbornik slovenske reprezentacije preuzeo je kormilo Rijeke 2013. godine i pod njegovom trenerskom palicom klub je doživio najveće uspjehe u svojoj povijesti, a sve je kulminiralo ove godine kada je Rijeka osvojila hrvatsko prvenstvo i kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadašnji ugovor vrijedio mu je do 15. lipnja, ali slovenski trener odlučio je ostati u Rijeci iako je imao ponude iz Kine, Rusije, Turske i Crvene Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo