'Stroj koji melje sve pred sobom' ipak nije pregazio Rijeku

Rijeka i Dinamo su na Kantridi odigrali derbi 3. kola hrvatskog prvenstva bez golova.

28.7.2013.
14:47
VOYO logo

Dinamo, kojeg je trener Rijeke Matjaž Kek u najavi utakmice nazvao 'strojem koji melje sve pred sobom', bio je bolja momčad na Kantridi, ali nije uspio zatresti mrežu.

Možda i najbolju priliku na utakmici Modri su imali u 78. minuti kada je Fernandes prošao po desnoj strani i u sredini našao Antolića koji je lijevom nogom gađao kut gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopta je prošla vratara Vargića, ali ju je Knežević izbio s gol crte.

Dinamo se tako s Kantride vraća s bodom te se okreće novom europskom nastupu protiv Šerifa u 3. pretkolu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam stvarno dugo igrao u ovakvim okolnostima; najteža utakmica otkako sam u Dinamu. Ne zbog Rijeke nego zbog vremena, svima nam je bilo jako teško. Bili smo dosta bolja momčad, stvorili niz prilika i mogli lako dobiti utakmicu, ali na koncu možemo biti zadovoljni remijem i okrećemo se sljedećoj utakmici koja je već u utorak", izjavio je za službenu Dinamovu stranicu Said Husejinović, a Jerko Leko dodao:

"Prvo poluvrijeme je bilo stvarno jako vruće, ali već smo tu trebali riješiti utakmicu jer smo stvorili niz dobrih prilika. U nastavku je bila ravnopravnija utakmica, ali na koncu mislim da smo mi ti koji možemo žaliti za pobjedom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Generalno gledano sam zadovoljan. Bilo je puno kontakta, ničijih lopti, borbe na sredini terenu, a moram reći da sam posebno zadovoljan drugim dijelom. Kažem, u prvom smo izgledali odlično, dominirali i stvarali prilike, ali u nastavku, kada nam nije tako dobro išlo, dignuli smo se, ponovno postavili na terenu i pokazali da izrastamo u momčad koja ima sportsku drskost. Ovo je prvi put u karijeri da sam vodeći utakmicu razmišljao o sljedećoj i u nastavku počeo odmarati igrače u kontekstu onoga što nas čeka za 48 sati", izjavio je nakon utakmice trener Dinama Kruno Jurčić.

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=7fda9973-66c1-c366-b261-fe20ed6a133&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo