RIJEKA DOVELA JOŠ JEDNO POJAČANJE: / 'Ovo nije jedna, već dvije stepenice naprijed u mojoj karijeri'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Informacija o kojoj se proteklih dana samo nagađalo, dobila je potvrdu posljednji dan prijelaznog roka: dosadašnji napadač zaprešićkog Intera Jakov Puljić (24) potpisao je ugovor s Rijekom.

31.8.2017.
17:49
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski je prvak na taj način našao zamjenu za Marija Gavranovića koji bi u sljedećim satima trebao postati član Dinama. Puljić je u četvrtak obavio liječnički pregled pa u popodnevnim satima potpisao ugovor. Na Rujevicu dolazi na jednogodišnju posudbu s opcijom obveznog otkupa ugovora na kraju sljedeće sezone.

'Čast je biti dio ove ekipe'

Puljić je karijeru započeo u Cibaliji iz koje je 2015. prešao u Lokomotivu, a godinu dana kasnije u Inter. U prošloj je sezoni hrvatskog prvenstva postigao 11 pogodaka, a u aktualno je u sedam kola četiri puta bio strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam i čast mi je biti dio ove ekipe i ove priče. Dvostruka kruna od prošle sezone sve govori. Nadam se da ću pomoći ekipi da i ove sezone ostvarimo dobre rezultate. Dolazak u Rijeku za mene je ne jedna, već dvije stepenice naprijed kada je u pitanju moja karijera. Klub je sređen i ostvaruje dobre rezultate, jedini je hrvatski predstavnik u europskim natjecanjima", prenosi Puljićevu izjavu internetska stranica Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo