RIJEČI ČELNIKA BAYERNA MOGLE BI BITI PRESUDNE ZA SUDBINU VATRENOG: / 'To je ono što želimo i moramo napraviti'

Image
Foto: Profimedia

Uskoro bi trebala doći potvrda

23.6.2020.
13:01
Profimedia
VOYO logo

Transfer hrvatskog reprezentativca IvanaPerišića iz Intera u Bayern još uvijek nije službeno potvrđen, međutim sve je više naznaka da će njemački velikan otkupiti njegov ugovor od Talijana. Pitanje je samo za koji iznos. Inter može zaboraviti na 20 milijuna eura koliko je bilo dogovoreno ugovorom o posudbi jer se situacija na tržištu znatno promijenila zbog korona krize. Svjestan je toga i čelnik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, a upravo njegove riječi idu u koristeteze da Vatreni ostaje u Münchenu.

“Ne mogu zamisliti da će netko u Njemačkoj ili ostatku Europe u idućem prijelaznom roku platiti 100 milijuna eura za jednog igrača. Mi želimo proširiti našu momčad. Puno će se utakmica iduće sezone igrati sredinom tjedna, tako da moramo imati više igreča u momčadi”, poručilo je Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's Croatian midfielder Ivan Perisic (R) celebrates scoring the opening goal with his teammates during the German Cup (DFB Pokal) semi-final football match FC Bayern Munich v Eintracht Frankfurt in Munich, southern Germany on June 10, 2020.,Image: 530018102, License: Rights-managed, Restrictions: DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO., Model Release: no

Kao što je poznato Bayern je do kraja svibnja trebao donijeti odluku o Vatrenom, ali su se stvari zakomplicirale. Iz kluba su isto tako željeli vidjeti kako će reagirati nakon oporavka od ozljede. Ono što je pokazao od povratka nogometa sasvim sigurno ih je uvjerila da krenu u akciju i otkupe njegov ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo