RIJEČI BIVŠEG VATRENOG KOJE ZVUČE NESTVARNO: / 'Halilović je bio bolji od Modrića'

Image

Bivši reprezentativac Hrvatske Mladen Petrić pohvalio je 20-godišnjeg Alena Halilovića, kojeg je ovog ljeta doveo iz Barcelone za 5,5 milijuna eura.

8.9.2016.
18:13
VOYO logo

"U Hrvatskoj ga opisuju kao talent stoljeća. Njegov potencijal je ogroman. Bio je bolji od Luke Modrića, što je vrlo teško. Međutim, sada je najvažnije da se brzo prilagodi u njemačkom klubu", rekao je 35-godišnji Petrić čije riječi prenosi Hamburger Abenbblatt.

BARCA NIJE U POTPUNOSTI ODUSTALA OD HALILOVIĆA: ‘Vidjet ćemo sve…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petrić igrao za HSV

Petrić je od 2008. do 2012. godine igrao za Hamburger, te je postigao 38 golova u 99 utakmica. Halilović je, pak, ovoga ljeta nakon dvije godine napustio Barcelonu u koju je došao iz Dinama, ali pravu priliku u "katalonskom gigantu" nikad nije dočekao. U prvoj je sezoni igrao za B momčad u drugoj ligi, a prošlu je sezonu proveo na posudbi u Sportingu iz Gijona za koji je odigrao vrlo dobro. Ali njega osobno nije zadovoljilo igranje za Sporting.

Image

Barcelona se ovog ljeta riješila Halilovića

Zbog jake konkurencije u momčadi Barcelone, katalonski je klub odlučio prodati nekadašnjeg dinamovca, ali ostavio je i otvorena vrata za njegov povratak te su Katalonci poručili kako će pratiti njegove nastupe za HSV koji je Barceloni za Halilovića platio pet milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona će dobiti priliku vratiti hrvatskog nogometaša u svoje redove u iduće dvije godine. Ako se za to odluči idućeg ljeta, platit će deset milijuna eura, a ako ga poželi otkupiti za dvije godine, koštat će je 12,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo