RIJEČANI OTKRILI TAJNU USPJEHA: / 'Ne pobjeđujemo kroz medije, naši zaštitni znakovi se znaju...'

Image

Nogometaši Rijeke na dobrom su putu da po prvim put u povijesti osvoje naslov prvaka.

2.5.2017.
9:15
VOYO logo

Pet kola prije kraja imaju osam bodova više od Dinama.

"Prednost postoji, Matjaž Kek i momčad su je skupili mukotrpnim radom kroz cijelu sezonu. Svjesni smo da ulazimo s tom prednošću u završnicu prvenstva, međutim koncentrirani smo samo na prvu sljedeću utakmicu i ne raspravljamo i ne razmišljamo o ničem drugom", rekao je zamjenik sportskog direktora Rijeke IvanMance u HRT-ovoj emisiji Stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

U sljedećem kolu Rijeka gostuje kod Lokomotive, nakon čega Hajduk dolazi na Rujevicu, dok u završnici slijede obračuni sa Slaven Belupom, Cibalijom i Dinamom.

"Raspored je takav kakav je. Sve su misli okrenute Lokomotivi koju smo i večeras gledali. Vjerujemo da možemo u pravom ritmu ući u tu utakmicu i pobijediti. Lokomotiva uvijek ima veliki motiv protiv Rijeke, međutim znamo za što se borimo i naš motiv je nemjerljiv s bilo kojim drugim motivom", rekao je Mance te se osvrnuo na činjenicu da Rijeka još nema poraza u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaštitni znakovi

"Naši zaštitni znakovi se znaju: mukotrpan rad, respekt svakog protivnika, vjera u svoje sposobnosti i neopisiva želja za pobjedom. To je ono što nosi Rijeku kroz sezonu, to je ono što je Matjaž prenio na igrače već četvrtu sezonu zaredom. Nemamo stil da kroz medije pobjeđujemo već smo svjesni da ćemo bodove i veselje navijačima donijeti mukotrpnim radom i nastupom na terenu", izjavio je Mance.

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Armada je ponovno bila u elementu

Za kraj je prokomentirao izvrsnu atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Često kažem svojim kolegama iz drugih klubova želim vam da doživite ono što mi doživljavamo u Rijeci. I što se tiče infrastrukture i fantastičnih navijača, koji pune Rujevicu i prate nas na gostovanjima", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo