RIBERYJA NAKON POBJEDE DOČEKALO NEUGODNO IZNENAĐENJE: / Kad se vratio kući imao je što vidjeti

Image
Foto: AFP

Lani je nakon 12 sezona napustio Bayern i preselio u Italiju

6.7.2020.
15:07
AFP
VOYO logo

Fiorentina je u nedjelju na gostovanju pobijedila Parmu s 2-1, a sva tri gola su pala iz jedanaesteraca. Za Viole oba gola je zabio Eric Pulgar (19, 31), a kod Parme Juraj Kucka (50).

Jedan od onih koji je u dresu Fiorentine zaigrao od prve minute bio je i legendarni Francuz Franck Ribery. Iako je njegova momčad slavila ova nedjelja neće mu ostati u dobrom pamćenju. Osim što je ozlijedio gležanj po povratku kući dočekalo ga je neugodno iznenađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Bayern Munich's Dutch midfielder Arjen Robben (R) celebrates scoring the opening goal with his teammates Bayern Munich's French midfielder Franck Ribery (C) and Bayern Munich's German defender Niklas Suele (L) during the UEFA Champions League Group E football match Bayern Munich vs Benfica Lisbon in Munich, southern Germany, on November 27, 2018. (Photo by Sven Hoppe / dpa / AFP) / Germany OUT

Naime, La Repubblica javlja da opljačkana kuća. Za sada se ne zna kolika je šteta, a preliminarnom istragom utvrđeno da su nestale brojne vrijedne stvari među kojima je skupocjeni nakit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo