Podivljao na Instagramu / Ribery se obrušio na fanove bizarnom porukom: 'Je*em vam majke'; Reagirao i Bayern

Image
Foto: Facebook/Screenshot

Ribery je odlučio odgovoriti na negativne komentare

6.1.2019.
11:40
Facebook/Screenshot
VOYO logo

Franck Ribery odgovorio na negativne komentare još bizarnijom i neprimjerenom porukom. Naime, Ribery je prije nekoliko dana sa suprugom posjetio restoran poznatog Nusreta Gokcea u Dubaiju gdje su večerali odrezak umočen u 24-karatno zlato vrijedan 1200 eura.

Ovom se posebnom delicijom pohvalio na društvenim mrežama te izazvao lavinu negativnih komentara koji su se uglavnom odnosili na rastrošnost. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribery je odlučio odgovoriti na negativne komentare. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U 2019. godini supruga i ja se nećemo ustručavati. Počet ćemo sa svim zavidnima, mrziteljima, svima onima koji su nastali iz probušenog kondoma. Jebem vam majke, vaše bake i čitavo vaše porijeklo. Ništa vama ne dugujem, dugujem svoj uspjeh isključivo Bogu, sebi i onima koji su vjerovali u mene. Svi vi ostali samo ste kamenčić u mojoj čarapi", objavio je na svojem Instagram profilu. 

A potom se obrušio i na njemačke novinare kojima je poručio kako nisu pisali kada je donirao veliki novac, a posebno su popratili njegove trenutke odmora. "Radije pišete o mojem obiteljskom odmoru, pratite sve što radim, što jedem... Da, uvijek ste tu radi takvih banalnosti", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern kaznio Riberyja zbog uvredljivih postova na društvenim mrežama 

Bayern iz Muenchena oštro je kaznio proslavljenog francuskog igrača Francka Riberyja zbog uvreda na račun navijača i medija. "Koristio je riječi koje su nama u Bayernu neprihvatljive i koje Franck kao uzor i igrač nikada više ne smije koristiti", rekao je u nedjelju sportski direktor Hasan Salihamidžić u trening kampu u Dohi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo sam razgovarao s Franckom i priopćio mu da je oštro kažnjen. Kaznu je prihvatio", dodao je Salihamidžoć.

Nije otkrio pojedinosti, nego je tek rekao da se radi o "velikom iznosu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribery je u subotu objavio dva posta na Twitteru nakon što su ga navijači i novinari kritizirali zbog videa na Instagramu u kojem se pohvalio kako u jednom restoranu u Dubaiju uživa u odresku umočenom u zlato.

Ubrzo su se javili brojni navijači i novinari koji su ga kritizirali zbog rastrošnog životnog stila, a on je koristeći psovke i uvrede napao "ljubomorne ljude", "hatere" i medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Salihamidžić je rekao da je Ribery s obitelji bio pozvan u restoran dok je s obitelji bio na odmoru u Dubaiju i da nije sam platio to ektravagantno i skupo jelo.

Dodao je da je igrač imao pravo braniti se, ali je "nažalost koristio krive riječi". Ugovor 35-godišnjeg igrača s Bayernom ističe na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo