REVOLUCIONARNA IDEJA: / Vatrogasci inspirirali Miškovića i društvo, pozvali na ujedinjenje Torcide, BBB-a, Armade i ostalih

Image

Nakon što su nogometaši Rijeke osigurali plasman u treće pretkolo Lige prvaka, u četvrtak u Europskoj ligi taj rezultat žele ostvariti Osijek i Hajduk.

19.7.2017.
17:37
VOYO logo

Dogodi li se to sljedećeg tjedna četiri hrvatska kluba zaigrat će u Europi jer će im se priključiti i Dinamo. Zbog toga je s Rujevice stigla ideja kako pomoći klubovima da poprave rejting hrvatskog nogometa u Europi.

"Želim predložiti svim klubovima da pod parolom Zajedno smo Hrvatska izađemo pred navijače i pokrenemo inicijativu da nam svima bude bolje. Želio bi da svi navijači podrže sve hrvatske klubove u europskim natjecanjima", poručio je predsjednih Rijeke Damir Mišković te je na taj način pozvao klubove na zajedništvo, objavljeno je na službenoj stranici kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, putem iste su poručili kako 'na tragu razmišljanja predsjednika Damira Miškovića Rijeka želi svim hrvatskim klubovima sve najbolje i puno uspjeha u europskim natjecanjima i ovom prilikom se pridružuje i daje podršku hrabrim vatrogascima, ali i svim ljudima koji su branili i još uvijek brane svoje i tuđe domove pred vatrenom stihijom u Dalmaciji. U nevolji nije bitno kojoj navijačkoj skupini netko pripada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I zato podržimo sve hrvatske klubove u europskim natjecanjima i budimo svi kao jedno jer - Zajedno smo Hrvatska'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo