SUDAČKA KRAĐA ILI ISPRAVNA ODLUKA: / Pogledajte snimku pa prosudite je li sudac Milan zakinuo za kazneni udarac

Image
Foto: Screenshot

Derbi Milana i Juventusa nije mogao proći bez repova

12.11.2018.
8:53
Screenshot
VOYO logo

Juventus je sinoć do šeste uzastopne pobjede protiv Milana stigao golovima Marija Mandžukića i Cristiana Ronalda. Poveli su već u osmoj minuti golom 'Super Marija', njegovim petim golom ove sezone. Alex Sandro je ubacio s desne strane, a Mandžukić nadskočio Ricarda Rodrigueza i zabio glavom za 1-0.

Domaćin je mogao izjednačiti u 41. minuti, ali je Gonzalo Higuain promašio jedanaesterac. Bivši napadač Juventusa koji je u Milanu na posudbi pogodio je vratnicu. U 57. minuti Stara dama je bila korak do povećanja vodstva, no Paulo Dybala je iz slobodnog udarca također uzdrmao vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/m3llb

Je li Milan pokraden?

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješene su u 82. minuti kada je Cristiano Ronaldo zabio svoj osmi gol ove sezone. Samo minutu kasnije priči je bio kraj nakon što je tragičar utakmice Higuain dobio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice ostalo je mnogo repova, a onaj najveći vuče za jednom sudačkom odlukom u kaznenom prostoru Juventusa. Naime, Chiellini je bio u duelu s Romagnolije i srušio ga na tlo, a sudac je dosudio prekršaj u napadu, iako su svi očekivali kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo