REKONSTRUKCIJA NEVIĐENIH RAZMJERA: / Kraljevski klub nakon godina štednje kreće u stvaranje Galácticosa

Image
Foto: AFP

Predsjednik Reala spreman je duboko posegnuti u džep ovog ljeta

17.5.2018.
22:20
AFP
VOYO logo

Trener Real Madrida Zinedine Zidane iz svojih je igrača uvijek izvukao najbolje, posebice u Ligi prvaka gdje briljiraju protekle tri sezone. Ali kadar je postajao ponekad pretanak za natjecanje na nekoliko trasa i patila je La Liga koju je premoćno ove godine osvojila Barcelona.

Perez je štedio nekoliko godina...

Predsjednik Reala Florentino Perez nije previše trošio na pojačanja proteklih nekoliko godina, ali sada je vrijeme da posegne duboko u džep. U sezoni 2018/2019. zasad je potvrđen transfer Vinicusa iz Flamenga za 40,5 milijuna funti, u sezoni 2017/2018. najskuplji bio je Theo Hernandez iz Atletico Madrida za 21,60 milijuna funti, a godinu ranije Alvaro Morata koji je stigao za 27 milijuna. Iako su to znantne svote - za Real to je ništa. I sve karte bacit će Perez ove godine na napadače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZAHUKTALI SE PREGOVORI PSG-a I REALA: Uoči Svjetskog prvenstva očekuje nas bombastična objava koja će porušiti sve rekorde

Na izlaznim vratima su Gareth Bale i Karim Benzema, Cristiano Ronaldo je sve stariji, a lista imena koja na umu ima predsjednik Reala je impresivna, piše španjolski Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis od kojeg boli glava

Neymar, Mohamed Salah, Harry Kane, Eden Hazard, Paolo Dybala, Kylian Mbappe, Mauro Icardi i vratari David De Gea te Allison Becker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za svakog od ovih napadača morao bi izdvojiti milijune s devet znamenaka. Prvi je na listi, naravno, Neymar. Brazilac će vjerojatno napustiti PSG, ali Francuzi ga neće pustiti za manje od 300 milijuna eura, ako je vjerovati francuskim medijima. Tottenham smatra da Kane vrijedi oko 200 milijuna, kao PSG za Mbappea. Liverpoolu nije ni na pameti prodati Salaha, ali kad Real istrese 200 milijuna eura pred njih....

Juventusov Argentinac Dybala bio bi nešto jeftinije rješenje (150 milijuna eura) kao i Hazard, dok je u ovom društvu najjeftiniji Interov Icardi. Vratari De Gea i Allison su isto na cijeni od strane svojih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perez je tvorac originalnih Galácticosa, a ove godine mogli bi dobiti nove - Galácticos modernog vremena.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo