Reja odbio Hajduk: Hajduk dovodi drugog stranca?

Prva želja uprave Hajduka nije se ostvarila. Edoardo Reja odbio je mogućnost povratka na klupu splitskog kluba. Uprava će morati pronaći neko drugo rješenje...

6.2.2015.
18:32
VOYO logo

Demantirana je i mogućnost da Zlatko Kranjčar preuzme Bijele, Cico neće put svog sina Nike. No, sportski direktor Hajduka Goran Vučević je kontaktirao više imena. Spominje se Branko Karačić, ali i jedan španjolski stručnjak.

"Moramo naći iskusnog trenera koji bi ovu momčad učinio boljom. Ograničavaju nas financije ali nije isključeno da ćemo posegnuti za trenerom iz inozemstva", rekao je predsjednik kluba Marin Brbić za Sportske novosti i komentirao pitanje reakcije svlačionice na odlazak Igora Tudora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu sa sigurnošću reći kako će Tudorov odlazak utjecati na igrače. Ne poznajem njihov karakter kao skupine ni karaktere kao pojedinaca. Ali, nije dobro kada se prođu pripreme pa dođe do smjene. To ne može biti pozitivno, iako ne mora nužno značiti da će ostaviti negativan trag. Koliko vidim, Hajdukovi su igrači bili zadovoljni Igorovim radom i nisu smatrali da ima potrebe za tim potezom. No, oni ne odlučuju. Ne smiju dopustiti da smjena utječe na njih. Trebali bi to preboljeti jer su profesionalci i trebaju raditi svoj posao."

"Zahvaljujem Klubu što mi je pružio priliku proživjeti dvije nezaboravne godine na mjestu trenera momčadi za koju navijam i koju volim od rođenja. Sigurno je u tom razdoblju bilo puno lijepih, ali i teških trenutaka, međutim uvijek će duboko u meni ostati urezano osvajanje Hrvatskog kupa na Maksimiru, nezaboravne proslave pobjedničkih zgoditaka (posebno onog u Kranjčevićevoj), prošlosezonska euforija naših dobrih igara, nažalost utišana ne našom krivnjom, golema podrška i simbioza s navijačima koju smo svi osjećali. Odlazim ponosan na svoj rad, svjestan da uvijek može biti bolje, ali dobiti priznanje u ovome gradu, makar samo i u jednom razdoblju, vrijednost toga znaju samo oni koji su odrasli i žive u ovoj sredini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim putem zahvaljujem svima koji su mi poslali poruke podrške, posebno hvala svima koji su radili sa mnom u proteklom razdoblju, a najveća hvala mojim igračima. Zajedničko pismo podrške i sve ono što je u njemu napisano, a kojeg su mi igrači uputili nakon što sam podnio ostavku, najveća je istina i svojevrsna satisfakcija i potvrda svega onoga što sam želio biti kao trener i čovjek, i jedino meni bitno u cijeloj ovoj priči. A vrijeme će, kao i uvijek, pokazati sve. Nisam više trener Hajduka, ali ostajem njegov veliki navijač. Svojem nasljedniku, igračima i Klubu želim puno sreće u budućem radu", stoji u priopćenju već bivšeg trenera Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo