REGIJOM SE PROŠIRILA PRIČA: / Dinamo želi mladog i talentiranog igrača Crvene zvezde, Machado blizu odlaska iz kluba

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Regijom se proširila priča kako hrvatski prvak Dinamo u svoje redove želi dovesti mladog makedonskog reprezentativca Daniela Avramovskog (21).

1.7.2016.
11:04
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Avramovski je u Crvenoj zvezdi od 2014., a prošlu je sezonu proveo na posudbi u OFK Beogradu. Ovog ljeta spominjalo ga se kao pojačanje Dinama, no on kaže da će o ponudi razmisliti tek ako bude višak u beogradskoj momčadi.

"Želim se izboriti za mjesto u Crvenoj zvezdi. U OFK Beogradu sam dobio na samopouzdanju. Znam da se Dinamo interesirao za mene i da su kontaktirali mog menadžera, ali želim se prvo nametnuti u Crvenoj zvezdi. Ako me Zvezda ne bude htjela, onda ću razmisliti o njihovoj ponudi", rekao je Avramovski za Mondo.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klub nije došla nikakva konkretna ponuda

Izvor blizak Crvenoj zvezdi kazao nam je kako u klub nije došla nikakva konkretna ponuda. Ona kao takva ne postoji, a nakon priprema u Sloveniji trener Crvene zvezde Miodrag Božović odlučit će hoće li Avramovskog ostaviti u klubu ili će ga vratiti na posudbu u OFK Beograd.

Image

Dinamo i Rijeka, prva i druga momčad prvenstva, slavile su u 26. kolu 1. HNL istim rezultatom, 2:1. Dinamo je pobijedio Slaven Belupo, a Rijeka Osijek.

No, iako Avramovski ostane u Crvenoj zvezdi, izvor nam ističe kako sigurno neće igrati u prvih 11. Inače, Avramovskom ugovor istječe sljedeće ljeto, a na novu posudbu ne želi ići. Sve navedeno dobra je šansa za Dinamo da ovoga ljeta u Zagreb dovede talentiranog veznjaka. No, vrijedi pričekati Božovićevu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako Sportske novosti javljaju da je Machado vrlo blizu odlaska u Al Nassr kojeg je nedavno preuzeo Zoran Mamić. Machado je imao dosta velika godišnja primanja, od 450.000 eura godišnje, pa bi njegov odlazak u Al Nasr rasteretio klupsku blagajnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo