Redknapp odlučio žrtvovati Luku Modrića!

Iz Engleske stižu vijesti da je Tottenham spreman na prodaju Luke Modrića te da bi na njegovo mjesto mogao uskočiti Milan Badelj za kojeg Dinamo traži 10 milijuna eura.

31.5.2011.
10:33
VOYO logo

Luka Modrić se na Supetru sprema sa suigračima iz reprezentacije za kvalifikacijski susret s Gruzijom, no ni na Braču ne može misli skrenuti s 'bombe' koja je pukla na Otoku, odnosno vijestima da bi ga Manchester United mogao 'oteti' s White Hart Lanea.

Gotovo istovremeno u Engleskoj se pojavila vijest da bi menadžer Tottenhama Harry Redknapp mogao žrtvovati Modrića i prodati ga, a Daily Mail tvrdi da su Spursi već našli njegovu zamjenu i to u Zagrebu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, tvrdi se da bi njegovo mjesto mogao zauzeti 22-godišnji Milan Badelj te da Dinamo za njega traži 10 milijuna eura. Tottenham bi trebao brzo reagirati jer se za Badelja interesiraju i Wolfsburg te CSKA.

Modrić je na pripremama ponovio da mu je u Tottenhamu odlično, ali i otkrio da je svašta moguće u prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poznat je moj stav: ako u klub dođe ponuda koja će zadovoljiti i klub i mene, onda je transfer moguć. Međutim, nisam opterećen odlaskom iz Tottenhama jer mi je u klubu doista sjajno. Uživam vrhunski status, navijači me izuzetno cijene i gotovo da nema razloga zašto bih tražio nešto drugo", kaže Modrić, nakon kojeg je uslijedio 'ali'...

"Jednom kad osjetiš Ligu prvaka, onda je hendikep ostati bez te mogućnosti. Stalno stižu pozivi i poruke, prijatelji, znanci, suigrači, svi su znatiželjni što će biti sa mnom. Trudim se da mi to ne remeti koncentraciju za ovu izuzetno važnu utakmicu reprezentacije", izjavio je Modrić zaJutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105290327006 arti-201105240991006 arti-201105210180006 arti-201104290494006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo