REBIĆ NAJEFIKASNIJI IGRAČ U EUROPI? / Vatreni na korak od nestvarnog dostignuća. Dva su razloga zašto bi mogao uspjeti

Image
Foto: Profimedia

Rebić je postao treći najefikasniji igrač u pet najjačih europskih liga

19.7.2020.
9:08
Profimedia
VOYO logo

U susretu 34. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je na San Siru pobijedio Bolognu sa 5-1 uz još jednu sjajnu predstavu hrvatskog napadača Ante Rebića.

Hrvatski reprezentativac je sudjelovao u akciji za prvi pogodak "Rossonera", a potom se u 57. minuti i sam upisao među strijelce postigavši svoj 11. pogodak ove sezone, a njime je ujedno ušao i među elitno društvo te sada ima priliku postati i najefikasniji u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

MILAN, ITALY - June 28, 2020: Ante Rebic of AC Milan gestures during the Serie A football match between AC Milan and AS Roma.,Image: 536748895, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Naime, golom protiv Bologne, koji mu je bio ujedno 11. gol u 16. utakmica od početka 2020. godine, Rebić je postao treći najefikasniji igrač u pet najjačih europskih liga.

Ispred Rebića se nalaze samo golgeteri Robert Lewandowski iz Bayerna koji je zabio 12 golova od početka godine, dok je vodeći Erling Haaland koji je u istom periodu zabio 13 golova. Međutim, Rebić ih ima priliku prestići obojicu jer Bundesliga je završila, a Serie A ima još četiri kola do kraja i Vatreni ako ovako nastavi lako može biti najefikasniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo