REBIĆ I IBRAHIMOVIĆ ĆE PODIVLJATI KADA ČUJU ZA OVO: / Jedan od najboljih igrača Milana priprema se počiniti veleizdaju

Image
Foto: Profimedia

Ima ugovor s Rossonerima do konca ove sezone, a ispada na kraju da ipak neće produljiti suradnju s klubom

3.12.2020.
17:34
Profimedia
VOYO logo

Jedan od trenutno najboljih igrača vodeće momčadi talijanskog prvenstva, Milana, turski reprezentativac Hakan Calhanoglu, vrlo bi lako mogao napustiti San Siro sljedećeg ljeta i to bez odštete.

Naime, Calhanoglu ima ugovor s Rossonerima do konca ove sezone, a ispada na kraju da ipak neće produljiti suradnju s klubom, iako je trenutno jedan od najboljih igrača. Navodno je odbio ponudu kluba i Tuttosport sada tvrdi kako je Turčin već u ozbiljnim pregovorima s jednim od najvećih rivala, Juventusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Image: 573150890, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Talijani tvrde kako je Juventus čak imao namjeru kupiti Calhanoglua ove zime, dakle čak su bili spremni platiti Milanu neku odštetu kako bi ga odmah doveli, ali su Rossoneri odbili ponudu jer im Turčin treba do kraja sezone. No, na kraju sezone, prema svemu sudeći, trebao bi pojačati redove Juventusa.

Pitanje je i kako će se ovi pregovori, odnosno silna želja da pređe u Juventus, utjecati na ostatak momčadi jer riječ je o jednom od najboljih igrača koji, evidentno, baš i ne želi biti na San Siru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo