Realovci pukli: 'Sudac je bio sramotno loš'

15.9.2011.
12:33
VOYO logo

"Ne volim gubiti, iako su reakcije vrlo pozitivne, meni je ipak žao. Moje prve impresije su da sam ponosan kako je momčad reagirala. Vidio sam zadovoljne ljude koji su otišli sa stadiona. Rijetko je, a ne sjećam se da je Dinamo izgubio, a ljudi zadovoljni otišli. Želio sam da ne budemo samo sudionici LP-a, i, kad napravimo analizu, možda je ova utakmica dobra osnova da se 'pofajtamao' s Lyonom i Ajaxom. Nadam se da ćemo znati zabiti koji gol i uzeti koji bod", govorio je trener Dinama.

Plavi su potpuno isključili Özila, koji nije postojao pokraj Calella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=1o7vF36tfvXtFdPZ
szólj hozzá: Din 0-1 Rea

"On dugo igra sjajno, zaustavio je i najboljeg igrača Malmöa, jako je u tehničkim elementima napredovao, oduzimanje lopte i defenzivna igra nikad nisu bili upitni".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šteta što Sammir i Badelj nisu dali sve više.

"Ne volim pojedinačnu analizu. A njima nije lako jer se od njih uvijek više očekuje, stroži smo prema njima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/swf/video/xl3f3b?hideInfos=1

Je li vam žao što na klupi nije bilo Mourinha, jeste li ga nadmudrili?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno mi je žao što se nisam slikao s njim. Nadmudrio? A ne, to bi bilo previše. Trudili smo se da blokiramo Real, da nemaju slobode, taktika je dobro funkcionirala. Nadmudriti Mourinha, to bi bilo doista prepotentno reći".

Zašto niste igrali s dva napadača nakon isključenja Marcela?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Konzultirali smo se na klupi, ali igrali smo s ozlijeđenim Ibañezom i Tomečakom, pa bi takva solucija bila preriskantna. Uz ofenzivnog Tomečaka, ubacili smo Šituma, Sammir je bio tu, ne znači da bi bili ofenzivniji s još jednim napadačem".

http://www.dailymotion.com/swf/video/xl3f5w?hideInfos=1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je sa 17 godina odigrao sjajnu partiju, kad ste mu rekli da igra?

"U utorak sam mu došao s leđa i pitao – što bi rekao da igraš protiv Reala? Rekao je da bi žarko želio, pa sam mu priopćio – onda igraš. Polako ćemo ga uvesti u svijet vrhunskog nogometa".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić delegirao suca?

Bi li Beqiraj bolje reagirao od Rukavine u 'ziceru'?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A bi li Bećo došao u tu šansu? Sedam dana govorim Anti da sanja kamo će pucati kad dođe pred Casillasa. Žao mi je što je zatvorio oči i tako lupio loptu, samo to mi je žao", zaključio je Jurčić.

http://www.dailymotion.com/swf/video/xl3ho3?hideInfos=1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinhov pomoćnik Aitor Karanka prvo je komentirao izjavu Cristiana Ronalda da je suđenje bilo sramotno.

"Sretan sam što se nije ozlijedio, važno je štititi igrače na terenu, svi bi trebali biti isti na terenu", kazao je Karanka, a suđenje su osim Ronalda komentirali i drugi igrači Reala, kao da je sudački kriterij bitno utjecao na tijek igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Karanka je stao na blagoj ocjeni suđenja te prokomentirao igru Dinama.

"Nitko od nas i nije mislio da će biti lako. Dinamo je bio očekivano vrlo motiviran. Zadovoljan sam što smo zabili i nakon isključenja održali igru. U LP-u nije lako dobiti ni jednu utakmicu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li ugođaj na stadionu utjecao na igrače, niste imali puno pravih pasova?

"Atmosfera je bila odlična, svaki put kad Real igra, to su utakmice s maksimalnim pritiskom jer je suparnik vrlo motiviran. A svi valjda očekuju da Real zabije iz svake prilike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isključeni Marcelo kiptio je nakon utakmice.

"Norvežanin je sudio sramotno loše, ne znam zašto mi je dao drugi žuti karton. Bilo je kontakta između mene i Dinamovog igrača. A još strašnije je što nije isključio Leku, koji je drugi žuti zaslužio startom na Coentraa, a pogotovo na Ronaldu, kojem je raskrvario gležanj".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je ovo teška utakmica, ali uspjeli smo pobijediti i ubilježiti lijepi start s tri boda u gostima. Nije mi, ipak, jasno kako nam je sudac isključio Marcela, a Leki je progledao kroz prste nakon vrlo grubog starta. Cristianov gležanj izgleda vrlo loše", prenosi AS izjavu francuskog napadača Karima Benzeme.

U sličnom je tonu pričao i strijelac jedinog pogotka Angel di Maria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najvažnija je stvar bila doći do pobjede i to nam je uspjelo. Suđenje nije bilo dobro, Dinamo je također trebao ostati s igračem manje", poručio je Argentinac, a zatim pogledao u budućnost:

"Mogla bi ovo biti sezona desetog Realovog naslova europskog prvaka, ali i mnogo više od toga. Barcelona je jednako dobra kao i prošle sezone, ali ne razmišljamo o njoj. Moramo ostati mirni i nastaviti igrati kao do sada." Pomoćni trener Josea Mourinha, koji je sinoć vodio momčad Real Madrida u utakmici prvog kola nogometne Lige prvaka protiv Dinama, Aitor Karanka bio je iznimno nezadovoljan suđenjem u zagrebačkoj utakmici...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zabrinjavajuće je vidjeti isključenje Marcela, a nakon toga i šivanje noge Cristiana Ronalda u svlačionici. Svi igrači trebali bi biti jednako zaštićeni" smatra Karanka.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201109140990006 arti-201109140931006 arti-201109140375006 arti-201109140487006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo