REALOVA ZVIJEZDA PREKINULA MEDENI MJESEC: / Na pomolu je transfer koji će odjeknuti svijetom

Image
Foto: Alvaro Morata: Instagram

Na pomolu je senzacionalni transfer.

28.6.2017.
16:46
Alvaro Morata: Instagram
VOYO logo

Španjolski napadač Alvaro Morata na korak je od odlaska iz Reala. Španjolski mediji javljaju, a ugledni britanski BBC prenosi da je Morata prekinuo medeni mjesec na Ibizi te se vratio u Madrid na završnu rundu pregovora s Manchester Unitedom.

NAJVEĆA MOGUĆA POHVALA MODRIĆU: ‘Za Paula Pogbu u Realovoj momčadi nema mjesta’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želi biti zamjena Benzemi

Razlog odlaska Morate iz Reala leži u tome što Španjolac ne želi biti zamjena Karimu Benzemi, kojem trener Zinedine Zidane više vjeruje. Morata želi igrati, Morata želi biti glavna napadačka opcija za što ima kvalitetu.

Španjolac želi imati status, odnosno ulogu kakvu je imao u Juventusu prije povratka na Santiago Bernabeu. To mu upravo nudi Jose Mourinho, bivši trener Reala koji sada vodi Manchester i koji ga želi dovesti kao nasljednika Zlatana Ibrahimovića u napadu slavnog engleskog kluba koji se želi vratiti na staze stare slave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Uniteda već slave

Navijači Uniteda već slave dovođenje Morate uvjereni da je sve završena stvar nakon što je supruga španjolskog reprezentativca na Instagramu počela pratiti engleski klub. Ako se ovaj transfer i ostvari, to će biti uvjerljivo najveći transfer dosadašnjeg dijela prijelaznog roka, ostalo je samo da se Real i United dogovore oko odštete. Manchester navodno nudi 65 milijuna eura, a europski prvak ne pušta Moratu ispod 75 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukaku je bio prva želja Mourinha, ali...

Za Moratu je bio zainteresiran i engleski prvak Chelsea, ali je on izabrao United nakon razgovora s Mourinhom kojeg poznaje još iz Reala kada je Alvaro i debitirao za madridski klub. Vrijedi spomenuti kako Morata nije bio prvi izbor kod Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romelo Lukaku bio je prva želja, ali onda se u borbu uključio Chelsea Mourinhov bivši klub, koji nudi 90 milijuna eura, Mourinho se okrenuo Morati. Special One sad želi dogovoriti ovaj transfer i sve realizirati do početka priprema u SAD-u 9. srpnja, gdje će Crveni vragovi osjetiti svu popularnost koju tamo imaju i odraditi pripremnu turneju.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo