VIDEO: / Pola momčadi Reala fali, ali majstori gaze!

Real Madrid uspješno je zaključio prvu utakmicu šesnaestine finala španjolskog Kupa protiv trećeligaša Alcoyana. Iako Jose Mourinho na put u Alcoy nije poveo Ronalda, Ramosa, Özila...

31.10.2012.
15:15
VOYO logo

ALCOYANO: Unai Alba - Alcantara, Javi Selvas, Cesar, Arkaitz - Ferran, Javi Lara - Pereira, Edison, Julio de Dios - David Torres

REAL MADRID: Adan - Albiol, Carvalho, Varane, Nacho - Essien, Alex- Callejon, Kaka, Morata - Benzema

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 0:1 (Benzema, 21'), 0:2 Kaka (35'), 0:3 Rodriguez (68'), 1:3 Javi Lara (77'), 1:4 Benzema (88') Nogometaši madridskog Reala rutinski su obavili posao u prvoj utakmici šesnaestine finala španjolskog Kupa kralja, te su s 4:1 pobijedili na gostovanju trećeligaša Alcoyano.

Igrao je Real bez Cristiana Ronalda, Casillasa, Sergija Ramosa, Di Marije, Higuaina, Ramosa, Özila, ali je i takav bio daleko bolji od simpatičnih domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su ga španjolski mediji najavljivali kao sigurnu kombinaciju u prvih 11, Luka Modrić ušao je na travnjak tek u 60. minuti zamijenivši Essiena. Teško da je i mogao nešto posebno pokazati.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xuqzoe Real je odigrao utakmicu s pola gasa, ali je i u takvom ritmu, kao i u izmiješanom sastavu, bio prekrupan zalogaj za slabašnog domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu je gotovo privatizirao Francuz Karim Benzema koji je dva gola zabio, dok je kod preostala dva asistirao. Recimo da je jedan pogodak postigao Kaka, koji se vratio u momčad nakon dvije utakmice pauze, a jedan Rodriguez. Počasni pogodak za goste postigao je Javi Lara.

Nogometaši Malage i Atletico Madrida izborili osminu finala španjolskog Kupa kralja nakon što su preskočili niželigaške prepreke u utakmicama šesnaestine finala...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malaga je s 4-3 slavila u gostima kod Cacerana, a Atletico s glatkih 3-0 kod Real Jaena. Malaga je vodila 2-0 pogocima Onyewua i Santa Cruza, ali se Cacerano do poluvremena vratio u utakmicu pogocima Juan Jaraiza i Chapija. Nakon 15 minuta nastavka Duda je ponovno doveo goste u vodstvo, a na 4-2 je 12 minuta kasnije povisio svojim drugim pogotkom ponovno Santa Cruz. Na konačnih 3-4 gledano iz perspektive domaćina postavio je Carlos Esteve. Atletico je s gotovo pravilno raspoređenim pogocima, svakih pola sata po jedan, slavio kod Real Jaena 3-0. Diego Costa zabio je s bijele točke u 27. minuti za 1-0, u 62. je Adrian povisio na 2-0, a konačnih 3-0 postavio je Raul Garcia u trećoj minuti sudačkog dodatka. Drugoligaš Almeria izbacio je s 2-0 prvoligaša Celtu. Zongo i Abel Molinero bili su strijelci za domaćine u 53., odnosno 87. minuti utakmice. Recimo i da je u dvoboju prvoligaša Zaragoza kao domaćin pogotkom Aranda izbacila Granadu. Španjolski Kup kralja, šesnaestina finala: Alcoyano - Real Madrid 1-4 (Javi Lara 77 / Benzema 21, 88, Kaka 35, Jose Rodriguez 67) Cacereno - Malaga 3-4 (Juan Jaraiz 36, Chapi 42, Carlos Esteve 87 / Onyewu 7, Santa Cruz 20, 71, Duda 59) Real Jaen - Atletico Madrid 0-3 (Diego Costa 27-11m, Adrian 62, Raul Garcia 90+3) Almeria - Celta 2-0 ( Zongo 53, Abel Molinero 87) Zaragoza - Granada 1-0 (Aranda 79) Las Palmas - Rayo Vallecano 1-0 (Bifouma 21)

Luka Modrić je u prošlom kolu Primere briljirao protiv Mallorce, a ovaj ogled protiv trećeligaša je idealna prigoda da se i naš reprezentativac konačno upiše i u strijelce u dresu Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Alcoyanu su bili presretni kada su izvukli prvaka, a sada im žele zagorčati život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne očekujem laku utakmicu kod Alcoyana. Moji igrači će imati tešku večer, jer će suparnik biti posebno motiviran, pun nade i sreće. Želimo proći dalje, a želimo i pobijediti u prvoj utakmici. Ako se i vratimo kući s otvorenim rezultatom ili malim korakom prema osmini-finala, neće biti loše. U potpunosti respektiram entuzijazam našeg suparnika", pomalo je puhao i na hladno trener Reala Jose Mourinho.

Dvoboj započinje u 22 sata, a uzvrat se igra 28. ili 29. studenog u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo