REAL PRIPREMA SPEKTAKULARAN TRANSFER: / Žele dovesti otpisanu zvijezdu

Image
Foto: AFP, JOHN MACDOUGALL

Čini se kako Real Madrid za kraj prijelaznog roka priprema spektakularan transfer.

28.8.2016.
9:48
AFP, JOHN MACDOUGALL
VOYO logo

Kraljevi su ovog ljeta htjeli dovesti Pogbu, Matića, Sissokoa, Verrattija i Davida Alabu, ali od njih nije bilo ništa.

Los Blancosi imaju novu želju

Jedino su povukli nazad Alvara Morratu koji je prošle sezone briljirao za Juventus. Sad Madriđani imaju novu želju. Žele u svoje redove dovesti Bastiana Schweinsteigera (32) kojeg je trener Uniteda Jose Mourinho otpisao u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je kazao kako je jako iznenađen što ga Bayern nije potpisao. Nijemac trenira s drugom momčadi i nada se boljem razvoju situacije. Schweinsteiger ne želi otići iz Manchestera, ali u redovima Crvenih vragova mu trenutno ne cvjetaju ruže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rummennigge i Mourinho

I dok Bayernov predsjednik vrući krumpir baca u ruku Mourinha, kazavši kako ne vjeruje što Schweinsteiger ima takav tretman u Unitedu, Madriđani pomno prate situaciju i sukladno s tim golicaju si maštu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenađen sam što gospodin Rummennigge već nije u Manchesteru da ga vrati nazad nakon", kazao je Mourinho, piše Sky Sport.

United ga spreman prodati ispod cijene

Manchester United spreman je Schweinsteigera prodati ispod cijene koja se prema transfermarktu kreće oko 10 milijuna eura, a možda čak i prepustiti besplatno kako bi se riješio igrača s ogromnom plaćom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igračev menadžer navodno je kontaktirao čelnike Reala i ponudio im usluge svog klijenta. Španjolski mediji pišu kako na Santiago Bernabeuu nisu odgovorili pozitivno, ali ni negativno. Kuha li se nešto opako? Zasigurno da. Samo je pitanje koliko su novaca Kraljevi spremni dati za igrača kojem je trenutno glavna okupacija njegova supruga Ana Ivanović. Inače, interes za Schweinsteigerom ranije ovog ljeta pokazao je turski velikan Galatasaray.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo