PETARDA CITYJA / Real se spasio u 95., prvi gol zabili nakon sjajnog Lukinog dodavanja: Hrvatski napadači sjajni u Bundesligi

Image
Foto: Profimedia

Manchester City je na domaćem Etihadu pobijedio nezgodni Fulham 5-1 i tako se vratio na vrh ljestvice

2.9.2023.
18:20
Profimedia
VOYO logo

Real Madrid prvi put zaigrao je na renoviranom Santigao Bernabeuu i to u 4. kolu Primere u kojem su slavili 2-1 protiv Getafea.

Image
PAO DOGOVOR /

Nedavno je debitirao za Dinamo, a sada odlazi na posudbu u susjedstvo: Igrat će i Konferencijsku ligu

Image
PAO DOGOVOR /

Nedavno je debitirao za Dinamo, a sada odlazi na posudbu u susjedstvo: Igrat će i Konferencijsku ligu

Gosti su vodili od 11. minute kada je pogodio Mayoral, da bi Kraljevima izjednačenje donio Joselu golom u 47. minuti. Golu Reala prethodilo je sjajno dodavanje Luke Modrića vanjskom s desne strane, a taj potez možete pogledati ovdje. Kapetan Vatrenih igrao je do 77. minute. Pobjedu Kraljevima za četvrtu pobjedu na otvaranju sezone golom u petoj minuti sudačke nadoknade donio je Bellingham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Real Sociedada u ranijem terminu pobijedili su na domaćem terenu Granadu s čak 5-3.

Baskijski tim je poveo u devetoj minuti golom Takefusa Kube, a Granada je izjednačila u 35. minuti autogolom Robbena Le Normanda. Kubo je svojim drugim golom u 44. minuti vratio prednost Sociedadu koji je u nastavku poveo 5-1. Rezultat je prvo povisio Martin Zubimendi u 59. minuti, zatim je Ander Barrenechea pogodio u 67. minuti, dok je Miki Bosch autogolom u 76. minuti donio 5-1 domaćinu. Gosti su do kraja smanjili rezultat golovima Lucasa Boyea u 83. minuti i Briana Zaragoze u devetoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Sociedad ostvario je prvu pobjedu u novoj sezoni Primere i sada ima šest bodova, dok je Granada ostala na tri boda.

Gol Belje, asistencija Kramarića

Hrvatski reprezentativac Dion Drena Beljo zabio je za Augsburg u 3. kolu Bundeslige u remiju 2-2 s Bochumom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beljo je zabio i Bayernu u prošlom kolu, a precizan je bio i danas protiv Bochuma, postigavši prvi gol na utakmici u 35. minuti na asistenciju Ermedina Demirovića iz BiH-a. Demirović je kasnije postigao gol za Augsburg za 2-1, ali se Bochum spasio poraza pogocima Japanca Asana. Beljo je igrao do 87. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoffenhem je kod kuće svladao Kovačev Wolfsburg s 3-1, a Andrej Kramarić je bio asistent za treći gol domaćina u 74. minuti. Kramarić je izašao u sudačkoj nadoknadi, a Lovro Majer je igrao za Wolfsburg do 68. minute.

Bayer je u Leverkusenu s 5-1 porazio Darmstadt s dva gola Nigerijca Victora Bonifacea. Josip Stanišić je ušao u igru za Apotekare u 72. minuti, dok je kod gostiju Bartol Franjić odigrao cijeli susret, a Matej Maglica ušao u 68. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stuttgart je s 5-0 pobijedio Freiburg s po dva gola Chrisa Fuchricha i Serhoua Gyulasija, a Werder je doma nadigrao Mainz s 4-0.

Uvjerljiv City

Uvjerljive su pobjede upisali nogometaši Manchester Cityja i Tottenhama u subotnjim dvobojima četvrtog kola engleske Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City je na domaćem Etihadu pobijedio nezgodni Fulham 5-1 i tako se vratio na vrh ljestvice, nakon što je samo jedan dan tamo boravio West Ham. Manchester City ima četiri pobjede iz četiri utakmice te je jedina savršena momčad u ligi.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Alvarez je golom u 31. minuti doveo City u vodstvo, ali je samo dvije minute kasnije izjednačio Ream. Debelo u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Ake je vratio vodstvo domaćinu, a u nastavku je utakmicu prelomio Erling Haaland s tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić je igrao za City do 84. minute, dok je dvoboj s klupe za pričuve pratio Joško Gvardiol.

Tottenham je gubio na gostovanju kod Burnleyja, ali je na kraju slavio s uvjerljivih 5-2. U četvrtoj minuti Foster je doveo Burnley u vodstvo, ali se potom razljutio južno-korejski majstor Son koji je do kraja susreta zabio tri pogotka za goste. Po gol su još za Tottenham dodali Romero i Maddison.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u igru je ušao u 68. minuti, odmah nakon petog gola svoje momčadi, a u samoj završnici je Brownhill dao gol za 2-5.

Ranjeni 'div' Chelsea je pretrpio novi udarac. Poražen je na domaćem terenu od Nottingham Foresta s 0-1, a pobjednika je odlučio pogodak mladog Elange početkom drugog poluvremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo