REAL SE NAPOKON OGLASIO: / Perez održao sastanak s posrnulom zvijezdom

Image
Foto: AFP, MATTHIEU ALEXANDRE

Francuski nogometaš Karim Benzema vratio se u Madrid i priključio se treninzima Reala nakon što je protiv njega podignuta optužnica zbog ucjenjivanja reprezentativnog suigrača Mathieua Valbuene.

6.11.2015.
11:05
AFP, MATTHIEU ALEXANDRE
VOYO logo

Benzema je noć sa srijede na četvrtak proveo u pritvoru u Versaillesu nakon čega se pojavio pred sucem. Potvrđeno je da je protiv njega podignuta optužnica za sudjelovanje u pokušaju iznude iako njegov odvjetnik demantira da je Benzema upleten u slučaj.

Image
POSTAJE SVE OZBILJNIJE: /

Benzemi prijeti zatvor, upleten i u trgovinu drogom!?

Image
POSTAJE SVE OZBILJNIJE: /

Benzemi prijeti zatvor, upleten i u trgovinu drogom!?

Savjetovao ili vršio pritisak?

Podsjetimo, napadač Reala je osumnjičen da je ucjenjivao Valbuenu snimkom njegova seksualnog odnosa. Benzema je navodno tijekom ispitivanja otkrio da je bio samo posrednik između reprezentativnog suigrača i trojice muškaraca koji su u posjedu snimke, a među kojima je i njegov prijatelj iz djetinjstva, odnosno da je samo savjetovao Valbueni da plati ucjenjivačima 100.000 eura. Tužitelji ipak smatraju da je Benzema vršio pritisak na veznjaka Lyona, a navodno su i u posjedu snimke telefonskog razgovora koja im ide na ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, Benzema je pušten da se brani sa slobode, a u međuvremenu se vratio u Madrid i stavio na raspolaganje treneru Rafaelu Benitezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsjednik Real Madrida Florentino Perez održao je sastanak s igračem i dao mu punu podršku, te izrazio uvjerenje da su njegovi postupci bili u dobroj vjeri i da je u potpunosti nedužan. Klub cijeni njegovo profesionalno ponašanje, prijateljstvo sa suigračima i besprijekoran stav koji je pokazivao kao član prve momčadi u posljednjih šest sezona", stoji u priopćenju Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo