REAL PRIPREMA SENZACIONALAN TRANSFER: / Madriđani kradu Mourinhu najveću zvijezdu?

Image
Foto: AFP

Pogba ima ugovor do 2021. godine pa je pred Realom težak zadatak.

16.2.2018.
8:58
AFP
VOYO logo

Real Madrid će na ljeto krenuti po Paula Pogbu, ekskluzivna je priča koju je u petak objavio poznati engleski tabloid The Sun. Kao što je poznato Španjolci su veznjaka željeli i prije dvije godine, ali tada je Manchester United bio uspješniji i za tada rekordnu odštetu doveo ga na Old Trafford.

Sukob s Mourinhom

Međutim, sada vodstvo Rela navodno sprema nemoralnu ponudi u vidu 135 milijuna eura. U Madridu, piše The Sun, prate situaciju u Unitedu nakon što je Jose Mourinho u posljednjih nekoliko utakmica vadio Pogbu iz igre zbog čega je dvojac navodno ušao u sukob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo ga je izvadio iz igre tijekom derbija s Tottenhamom, dok nije bio u sastavu s Huddersfieldom. Nakon toga je ranije završio i susret s Newcastleom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba ima ugovor do 2021. godine pa je pred Realom težak zadatak jer će morati uvjeriti igrača da napusti sadašnji klub nakon samo dvije godine i prijeđe na Santiago Bernabeu. Nešto će se pitati i čelnike Uniteda, no i u prošlosti su znali prodavati megazvijezde nakon samo jedne sezone. Poput Angela di Marije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo