REAL PREGAZIO SEVILLU: / Ronaldo promašio penal u laganoj pobjedi

Image
Foto: AFP/PEDRO ARMESTRE

Nogometaši Real Madrida s 4-0 pobijedili su na svojem terenu Sevillu u posljednjoj utakmici 30. kola španjolske Primere.

20.3.2016.
22:26
AFP/PEDRO ARMESTRE
VOYO logo

Nogometaši Reala dominantno su započeli utakmicu i poveli već nakon šest minuta, a strijelac za Zidaneovu momčad bio je Francuz Karim Benzema koji je pogodio lijepim udarcem. Sevilla se nakon toga nije predala, a blizu izjednačenja bila je u 27. minuti kada je za nju dosuđen jedanaesterac, ali udarac Kevin Gameira obranio je vratar Reala Keylor Navas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/gCsL

Rezultat 1-0 stajao je na semaforu sve do 64. minute, a početak drugog poluvremena obilježio je portugalski napadač Reala Cristiano Ronaldo. On je prvo u 58. minuti promašio jedanaesterac, a šest minuta kasnije postigao je gol za 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvije minute nakon toga mreža Seville opet se zatresla, a strijelac je bio Velšanin Gareth Bale, tako da je svaki član Relovog napadačkog trojca postigao po pogodak. Četvrti gol za Real postigao je Jese u 86. minuti.

Smanjen zaostatak

Nakon ove pobjede Real je ostao trećeplasirana momčad Primere sa 66 bodova, ali sada njegov zaostatak za drugim Atleticom iznosi samo jedan bod. Prvoplasirana Barcelona ima 76 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo