REAL PORAŽEN U BARCELONI: / Španjolski prvak primio pogodak u 93. minuti, o obrani naslova sad mogu samo sanjati

Image
Foto: AFP

Nogometaši Real Madrida gostovali su u 26. kolu španjolskog prvenstva kod Espanyola. Poraženi su 0-1

27.2.2018.
21:59
AFP
VOYO logo

Peti ovosezonski poraz u utakmicama španjolskog prvenstva upisali su nogometaši Real Madrida na gostovanju u Barceloni kod Espanyola. Pogodak odluke otvarajuće utakmice 26. kola tamošnje brobe za naslov prvaka postigao je u trećoj minuti sudačkog produžetka utakmice Gerard Moreno. Tim je golom donio Espanyolu prvu pobjedu protiv Reala nakon od deset godina, a ovim rezultatom su i kompletirali hvalevrijedan učinak prema kojem su po prvi put od sezone 1997/98 obranili domaći travnjak u utakmicama protiv Barcelone, Real Madrida i Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čekali slavlje od 2007.

Zadnja pobjeda Espanyola protiv Reala bila je ona iz listopada 2007. godine. Uslijedio je niz od 22 utakmice bez pobjede s čak 19 poraza među njima. Velikim uspjehom Espanyol je prekinuo niz od sedam utakmica bez slavlja u La Ligi, ali i zaustavio niz Reala koji je bio na četiri vezana pobjednička susreta u ligaškim nadmetanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Real u ovoj utakmici nisu nastupili Cristiano Ronaldo, Luka Modrić, Marcelo, Casemiro i Toni Kroos. Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić igrao je do 89. minute kada ga je zamijenio Borja Mayoral.

Na ljestvici vodi Barcelona sa 65 bodova, Atletico Madrid je drugi sa 58 bodova, dok je Real treći sa 51 bodom. Espanyol je napredovao za dvije pozicije i sada je na 13. mjestu sa 31 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo