ANCELOTTI U PROBLEMIMA / Real ostao bez još jedne zvijezde do kraja sezone zbog teške ozljede: 'Nikada mi se to još nije dogodilo'

Image
Foto: Profimedia

"Nikada mi se još nije dogodilo da trojici igrača puknu križni ligamenti u četiri mjeseca, nevjerojatno", rekao je Ancelotti

18.12.2023.
8:18
Profimedia
VOYO logo

Lider španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid mogao bi tijekom zimskog prijelaznog roka dovesti novog braniča nakon što mu se u nedjelju navečer teško ozlijedio branič David Alaba (31), rekao je Realov trener Carlo Ancelotti.

Image
KAPETAN OPET ODUŠEVIO /

Status posvećen Luki Modriću vidio je cijeli svijet: 'Rekao sam jednom i reći ću opet'

Image
KAPETAN OPET ODUŠEVIO /

Status posvećen Luki Modriću vidio je cijeli svijet: 'Rekao sam jednom i reći ću opet'

"Vezano za tržište...vidjet ćemo idućih dana može li se nešto napraviti", izjavio je Ancelotti na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid je do kraja sezone ostao bez austrijskog reprezentativca Alabe kojem je dijagnosticirano puknuće križnih ligamenata lijevog koljena. Branič je zbog bolova napustio travnjak nakon pola sata igre protiv Villarreala.

Klub je time ostao na samo dva središnja braniča, Nachi Fernandezu i Antoniju Rudigeru, što mu nije dovoljno za nastavak natjecanja u prvenstvu, kupu, Superkupu i Ligi prvaka. Zimski prijelazni rok počinje za dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada mi se još nije dogodilo da trojici igrača puknu križni ligamenti u četiri mjeseca, nevjerojatno", rekao je Ancelotti koji je od 1995. godine vodio klubove u Italiji, Engleskoj, Francuskoj, Njemačkoj i Španjolskoj.

Zbog ozljede križnih ligamenata odsutni su i Realov središnji branič Eder Militao te vratar Thibaut Courtois.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne možemo učiniti ništa, osim izdržati, kao što smo i dosad. Unatoč tome postigli smo više no što je itko očekivao", istaknuo je trener.

Real Madrid je u nedjelju navečer s 4-1 pobijedio Villarreala čime je preuzeo vrh španjolskog prvenstva. Prošli tjedan je izborio osminu finala Lige prvaka, pobijedivši u svih šest utakmica u skupini Napoli, Bragu i Union Berlin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ancelotti je podno stadiona Santigao Bernabeu pohvalio hrvatskog veznjaka Luku Modrića za dobro odigrani presing na braniče Villarreala i asistenciju za pogodak Judu Bellinghamu. Modrić je također i postigao jedan pogodak.

"Bila je to kompletno dobro odigrana utakmica čitave momčadi, čiji je kolektivni doprinos bio izvanredan", zaključio je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte spektakularne borbe i nokaute s FNC-a 14 iz Sarajeva samo na platformi Voyo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo