REAL NEOČEKIVANO PORAŽEN: / Bernabeu gledao kako njihove miljenike pobjeđuje momčad koja je pobjedu čekala od studenog

Image
Foto: AFP

Real Madrid je imao uvodnu prednost na utakmici, no...

17.2.2019.
13:58
AFP
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida poraženi su od Girone 1-2 u nedjeljnoj utakmici 24. kola španjolskog prvenstva. Poraz momčadi koja je nastupila bez Luke Modrića (akomulirani žuti kartoni) znači i pad na ljestvici u odnosu na prošlo kola – s drugog na treće mjesto spustio ih je Atletico – a dolazi od momčadi koja je posljednju pobjedu u La Ligi upisala još u studenom prošle godine.

Deset prvenstvenih utakmica Girona nikog nije pobijedila, momčad je to koja se bori za očuvanje provligaškog statusa i koja je u šest posljednjih utakmica kroz sva natjecanja upisala isto toliko poraza. S druge strane, Real je u posljednjih devet susreta kroz sva natjecanja bio na omjeru od osam pobjeda i jednog remija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preokretom do pobjede

Real Madrid je bolje otvorio utakmicu i imao prednost od 25. minute kada je ubacivanje Tonija Kroosa glavom iza Bounoua pospremio Casemiro. No, Stuani s bijele točke u 65., a deset minuta kasnije i Portu tresu mrežu domaćina i okreću rezultat na stranu autsajdera ovog susreta. Bio je ovo sedmi ligaški poraz Reala ove sezone. Usporedbe radi, u cijeloj prošloj sezoni imali su ih šest.

Da za Real situacija bude još gora u 90. minuti je Sergio Ramos dobio i drugi žuti karton na ovoj utakmici...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo