REAL NAPOKON OBJAVIO IME ZIDANEOVOG NASLJEDNIKA: / Aktualni španjolski izbornik preuzima 'Kraljevski klub' nakon SP-a

Image
Foto: AFP

Real Madrid u utorak poslijepodne je objavio ime nasljednika Zinedinea Zidanea.

12.6.2018.
17:08
AFP
VOYO logo

Real Madrid u utorak poslijepodne je objavio ime nasljednika ZinedineaZidanea. Iduće tri sezone na klupi Kraljevskog kluba bit će JulenLopetegui, aktualni španjolski izbornik.

Stiže nakon SP-a

"Julen Lopetegui bit će trener Real Madrida nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji. Klub će s njim potpisati trogodišnji ugovor. Priključit će se momčadi nakon što Španjolska, na čijoj klupi sjedi posljednje dvije godine, završi nastup na Svjetskom prvenstvu", glasi kratko priopćenje prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon šokantnog odlaska Zidanea sa Santiago Bernabeua 31. svibnja, niz imena dovođeno je u kontekst njegova nasljednika. Mauricio Pochettino, Antonio Conte i Jurgen Klopp samo su neka od njih. Lopetegui je dolaskom na klupu preporodio španjolsku reprezentaciju. Ona pod njegovim vodstvom ne zna za poraz, a ostarjelu momčad pretvorio je u jednu od najvećih favorita za naslov u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne znaju za poraz

Od kada je u ljeto 2016. preuzeo klupu reprezentacije, Španjolci nisu izgubili u 20 utakmica. Ostvarili su 14 pobjeda uz šest neodlučenih ishoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lopetegui je, inače, u svibnju ove godine produžio ugovor sa Španjolskim nogometnim savezom do 2020. godine, koji ipak neće biti realiziran.

Trenutno se nalazi u Rusiji, gdje će Španjolska nastojati osvojiti drugi naslov Svjetskog prvaka nakon trijumfa na SP-u 2010. u Južnoafričkoj Republici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo