REAL MADRID PONOVNO BEZ POBJEDE: / Benzema pogodio 27. put u sezoni, sad za bod protiv momčadi iz donjeg dijela ljestvice

Image
Foto: AFP

Benzema je bio spasitelj za momčad Real Madrida

15.4.2019.
23:01
AFP
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida remizirali su u utakmici 32. kola španjolskog prvenstva na gostovanju kod Leganesa odakle se vraćaju s bodom nakon odigranih 1-1.

Momčad Zinedinea Zidanea bila je ta koja se našla u rezultatskom zaostatku nakon što je Jonathan Silva u 45. minuti ogleda donio radost domaćim navijačima. Nešto više od 12,000 okupljenih na stadionu Municipal de Butarque pobjedu Leganesa ipak nisu dočekali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real na -4 od drugog mjesta

Pogodak vrijedan boda za Real je postigao Karim Benzema u 51. minuti ogleda iskoristivši loptu koju je vratar domaćina Pichu Cuéllar odbio prema njemu pri obrani njegova prvog pokušaja. Za francuskog napadača bio je ovo 18. prvenstveni i ukupno 27. pogodak u sezoni. Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real i bio igrač koji je uposlio Benzemu kod postizanja gola.

Real Madrid je i dalje trećeplasirani u poretku klubova koji se natječu za naslov u La Ligi sa četiri boda zaostatka za gradskim rivalom Atleticom i 13 u odnosu na vodeću Barcelonu. Leganes se nalazi na jedanaestom mjestu ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo