MODRIĆ ISPADA IZ PRVIH 11? / Madriđani razotrkrili Ancelottijev sastav s kojom namjerava pokoriti Europu

Image
Foto: Profimedia

Talijanu je glavni cilja vratiti španjolskog velikana na krov Europe

3.6.2021.
14:27
Profimedia
VOYO logo

Španjolski gigant Real Madrid u utorak je objavio da je Carlo Ancelotti novi trener. Talijan, koji je prethodno vodio Real između 2013. i 2015. godine i pritom osvojio Ligu prvaka, na klupi Kraljevskog kluba zamijenit će Zindinea Zinedinea, koji je to mjesto napustio prošli mjesec. Ancelotti će voditi Real sljedeće tri godine, a službeno je predstavljen ove srijede.

"Sretan sam što sam ovdje, tu se osjećam kao kod kuće. Imam lijepa sjećanja na moj prvi mandat ovdje, mislim da ćemo ponoviti neke dobre stvari i u ovom drugom. Svjestan sam što sa sobom nosi uloga trenera Real Madrida i odigrat ću je sa zadovoljstvom", rekao je Ancelotti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U momčadi je puno iskusnih igrača koje sam već upoznao, a tu je i puno mladih koji obećavaju. Uz to, neki igrači nam se vraćaju s posudbi. Zbog toga mislim da imam ekipu za osvajanje trofeja", prokomentirao je Talijan pa spomenuo i iskusne igrače koji čine temelj momčadi, među kojima je i kapetan Vatrenih Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stara garda

"Tu su ljudi s iskustvom poput Modrića, Kroosa, Benzeme, Ramosa, Balea, ali i kvalitetni mladići poput Viniciusa, Rodryga, Valverdea. Ima puno kvalitete u toj ekipi, ali morat ćemo je malo smanjiti jer je jako velika", poručio je.

Osvrnuo na situaciju s klupskom ikonom i kapetanom Sergijom Ramosom, koji još nije produžio ugovor i pretpostavlja se da će napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je jako važan igrač za Real i igrao je veliku ulogu u uspjesima ovoga kluba. Razgovarat ćemo o svemu, znam da postoje pregovori o produživanju ugovora, ali ne znam detalje. Ja nisam mogao zamisliti ni Real bez Ancelottija, ali to se ipak dogodilo", rekao je.

Najava madridskog lista As

Ancelotti se osvrnuo i na često kritizirani dvojac, Garetha Balea i Edena Hazarda, koji bi kod njega mogli igrati jako važnu ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hazard? Vrhunski igrač, pokazat će sve što može. On i Bale mogu biti jako važni za nas", poručio je.

Dan nakon predstavljanja, novog trenera, madridski As objavio kako bi trebao izgledati Realov sastav pod Ancelottijem. Ono što će svim hrvatskim fanovima prvo zapeti za oči je to što nema Modrića u njemu, dok su prednost dali Odegaardu, veznjaku koji je lani zbog odlične forme Hrvata morao na posudbu u Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo